Online middenstok parasols kopen
Middenstok

Middenstok

Middenstok
Middenstok

Tonen als

Foto-tabel

Lijst

Producten 49-62 van 62

Pagina

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Tonen als

Foto-tabel

Lijst

Producten 49-62 van 62

Pagina

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Middenstokparasols voor jouw buitenpaleis

Parasols met een middenstok zijn extreem eenvoudig in gebruik. Over het algemeen is een parasol met een mast in het midden steviger en daarmee beter bestand tegen wind en slechter weer. Een staande parasol is de klassieke parasol met de mast in het midden.

De mast van een middenstok parasol is vaak uitgevoerd in teakhout of aluminium. Deze parasol kan vaak opgezet worden met een lier of touw. Het voordeel van een staande parasol is, dat het gewicht gelijkmatig is verdeeld, waardoor u vaak een niet al te grote parasolvoet nodig heeft. Tegelijkertijd is deze parasolvoet ook weer het nadeel. Want als je weinig ruimte op je terras hebt, is de staande parasol al snel een obstakel.

Je tuintafel moet bij een middenstokparasol naast de mast worden geplaatst. De parasol moet daarom vaak redelijk groot van formaat zijn, wil de parasol je tuintafel goed kunnen bedekken. Daarom is deze parasol ook niet geschikt voor bij een loungeset. Wil je bewust kunnen genieten van je eigen tuin of ga je hem ergens neerzetten waar het wel eens stevig kan waaien, dan is een middenstuk parasol perfect!

Laat je adviseren in onze tuinmeubelen megastore door een professional, of bestel direct in onze webshop je gewenste model!