Online parasols kopen
Parasols

Parasols

Tonen als

Foto-tabel

Lijst

Producten 1-24 van 130

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Tonen als

Foto-tabel

Lijst

Producten 1-24 van 130

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Schaduw na een dag vol zonnestralen

Soms wil je even ontsnappen aan de zon. Hiervoor is een parasol een prima oplossing. Wij bieden diverse soorten parasols aan met bijbehorende accessoires. Tevens bieden wij parasols aan voor horecaondernemingen. Wij bieden parasols in alle soorten, vormen en maten aan. Neem een kijkje in ons assortiment met parasols van: Glatz, Garden Impressions en 4 Seasons.

Met de Glatz parasols kun je net zo lang buiten blijven zitten als dat je wenst, ook op koelere dagen of later op de avond. Een ding heb je thuis niet en dat is sluitingstijd! Alle parasols van Glatz zijn degelijk, modern en tijdloos en passen zich aan als een kameleon in haar omgeving. Horecaondernemers, hoteleigenaren of restauranthouders moeten dagelijks presteren: ten dienste van hun gasten. Gastvrijheid kenmerkt zich door geborgenheid, comfort en kwaliteit. Dit alles en nog veel meer bieden de parasols van Glatz met middenstok of vrije arm.

Onze parasols zijn beschikbaar in diverse vormen, maten, uitvoeringen, kleuren en bedieningen. De zweefparasols van 4 Seasons zijn ook ideaal voor loungen en genieten. Zweven wilt zeggen: vrij hangend. Dit zorgt voor meer dynamiek en een ruimtelijkere inrichting. 4 Seasons biedt ook diverse parasols aan met middenstok. Alle parasols van 4 Seasons zijn in verschillende kleuren en afmetingen verkrijgbaar.

Laat je snel adviseren onze tuinmeubelenwinkel in Sittard en vergelijk de verschillende soorten, opties en uitvoeringen. Of bestel direct via onze webshop.