Online bijzettafels kopen
Bijzettafels

Bijzettafels

Tonen als

Foto-tabel

Lijst

Producten 1-24 van 51

Pagina

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Tonen als

Foto-tabel

Lijst

Producten 1-24 van 51

Pagina

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bijzettafels voor buiten in je tuin

Wij van Spork Tuinmeubelen hebben diverse bijzettafels in ons assortiment. Graag stellen wij de 4 Seasons Forio bijzettafel aan je voor. Of bijvoorbeeld de 4 Seasons Cool bijzettafel. Stuk voor stuk zijn het hoogwaardig kwalitatieve producten met één gelijke functie: het zijn van een bijzettafel. Snel even je glas drinken ergens kwijt kunnen of je tijdschriften neer kunnen leggen. Met een bijzettafel wordt dit alleen maar gemakkelijker. De bijzettafels van 4 Seasons Outdoor zijn voornamelijk van wicker (vlechtwerk) gemaakt.

Een aantal bijzettafels zijn voorzien van glasplaten. Deze worden uiteraard mee geleverd. Het voordeel van een bijzettafel met glasplaat is dat het oppervlak al glad is. Bij een bijzettafel gemaakt van wicker moet er een dienblad op geplaatst worden wilt je dat b.v. je glas met drinken stabiel staat. Graag adviseren wij je over de aanschaf van een bijzettafel voor buiten in je tuin. In onze winkel in SIttard laten wij je graag ons diverse aanbod zien.

In het geval je op zoek bent naar een leuke en mooie bijzettafel van een kwaliteitsmerk, dan ben je bij Spork Tuinmeubelen aan het juiste adres. Neem snel contact op via e-mail of telefoon met een van onze medewerkers, kom langs in onze winkel of koop meteen via onze webshop.