Online tuintafels kopen
Tuintafels

Tuintafels

Tonen als

Foto-tabel

Lijst

Producten 1-24 van 299

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Tonen als

Foto-tabel

Lijst

Producten 1-24 van 299

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Grote variatie aan diverse materialen en soorten tuintafels

Ben je opzoek naar een mooie tuintafel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bieden diverse tuintafels aan, van hout, teakhout, aluminium en nog diverse andere materialen. Tuintafels samengesteld volgens de laatste trends en hoogste standaarden. In ons assortiment vind je gerenommeerde merken als 4 Seasons, Fermob, Kettler, Life, Hartman en diverse anderen.

Ben je opzoek naar een simpele, makkelijke en comfortabele tafel? Dan raden wij je de modieuze tuintafels van Fermob aan. 4 Seasons biedt diverse tuintafels aan voor bijvoorbeeld lounge doeleinden, maar dan heeft u de tafels van Life en Kettler en Hartman ook nog niet gezien. We hebben voor je een gevarieerd assortiment aan tuintafels, maar ook houten tuintafels die wij je graag eens showen.

Tijdens de lente en de zomer is de tuintafel het centrum van je huishouden. Hier start je ’s ochtends je dag en sluit je ’s avonds de dag af met een gezellige barbecue of diner. Een tuintafel moet stevig zijn, lang mee gaan en comfortabel zijn in gebruik.

Kies voor een tuintafel van graniet, teakhout, spraystone, of aluminium. Graniet is erg zwaar, maar daardoor erg solide. Als je natuurlijke materialen goed onderhoudt, worden ze op een mooie manier oud zodat je er jarenlang plezier van kunt hebben. Een stukje lichter, maar net zo mooi als natuursteen, is een tuintafel met een blad van spraystone. Vaak zijn deze tafels licht van gewicht omdat het frame van aluminium is. Deze tafels zijn gemakkelijk te verplaatsen. Het voordeel bij de tafels met een aluminium frame is dat ze licht van gewicht zijn. Hierdoor kun je je tuintafel snel en makkelijk verplaatsen, op het moment dat de zon zich ergens anders concentreert.

Laat je adviseren in onze megastore door een vakspecialist en bekijk verschillende modellen. Of bestel direct de tuintafel van je keus in onze webshop!