Online tuinhaarden kopen
Vuurtafels

Vuurtafels

Tonen als

Foto-tabel

Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Tonen als

Foto-tabel

Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Heerlijke warmte tot in de late uurtjes met een vuurtafel

Zoek je een degelijke, elegante en gebruiksvriendelijke buitenhaard? Bekijk ons assortiment. Buitenhaarden waarbij op een gezellige manier vuur en warmte op het terras wordt gecreëerd. Dit kan door een echte houten buitenhaard of gashaard. Sfeervol haardvuur zonder rook of vonken of juist dat authentieke geknetter. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij bieden eigentijdse en unieke oplossingen voor het creëren van warmte in je tuin.

Een buitenhaard van Spork is degelijk, elegant en gebruiksvriendelijk. Gezellig vuur op het terras en warmte. Er zijn diverse manieren waarop de warmte gecreëerd kan worden. Dit kan door echt hout zijn, maar ook gas. Sfeervol haardvuur zonder rook of vonken of juist dat authentieke geknetter. De mogelijkheden zijn eindeloos. Spork biedt eigentijdse en unieke oplossingen voor het creëren van warmte in je tuin.

In combinatie met een inbouwbrander bijvoorbeeld nog veiliger. Dit zorgt voor optimale veiligheid rondom de vlam. Haarden met inbouwbrander biedt bijvoorbeeld Happy Cocooning aan. Door middel van een gasdrukregelaar kan de vlam veilig geregeld worden. De Happy Cocooning Table is een heel eigentijdse oplossing voor de vaak vurig gekoesterde wens voor een open haard. Het ontbreken van het rookkanaal maakt de Cocoon Table toegankelijk voor iedereen. Dit in tegenstelling tot een open haard.

In combinatie met een inbouwbrander maak je het buitenvuur nog veiliger. Inbouwbranders zorgen optimale veiligheid rondom de vlam. Haarden met inbouwbrander biedt bijvoorbeeld Happy Cocooning aan. Door middel van een gasdrukregelaar kan de vlam veilig geregeld worden. De Happy Cocooning vuurtafels zijn eigentijdse oplossingen voor de vaak vurig gekoesterde wens voor een open haard. Het ontbreken van het rookkanaal maakt de vuurtafels toegankelijk voor iedereen. Dit in tegenstelling tot een open haard.