Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Terrasheaters

Spork Tuinmeubelen biedt diverse terrasheaters aan, voor de koudere dagen dat u toch misschien buiten wilt zitten! Van het merk Outtrade Celling verkopen wij diverse terrasheaters. De terrasheaters van Outtrade Celling kenmerken zich door hun energiezuinige warmtecreatie en fijne natuurlijke warmteverspreiding. Dat de terrasheaters van Outtrade Celling bijzonder zijn, bewijst het design ook al. Een echte krachtpater gemaakt van RVS materialen, daar staan de Outtrade Celling terrasverwarmers voor.

Nog een voordeel van de Outtrade Celling terrasheaters is dat ze zowel voor binnen-als buitengebruik zijn. Ze zijn licht in gewicht en hebben 3 warmtestanden. Compleet aanpasbaar dus naar uw wensen. Ook hebben we als inhaker op de terrasheaters nieuwe IR-panelen in ons assortiment van het merk Heat4All. De IR panelen van Heat4All zijn mooi, elegant en uniek door hun motieven. Bij normale verwarmingen wordt de lucht verwarmd en is dus minder efficiënt dan de infrarood verwarming. De opgewekte warmte is te vergelijken met de warmte van de zon of open haard.

Dit is ideaal voor buitengebruik maar kunnen ook binnen gebruikt worden. De IR-panelen van Heat4All zijn in diverse maten verkrijgbaar met ook diverse lijsten. Naast de IR-panelen van Heat4All met een motief of foto is hij ook in classic wit verkrijgbaar of in de vorm van een spiegel paneel. De mogelijkheden met IR panelen zijn eindeloos!

Terrasheaters

Van hoog naar laag sorteren

   

4 artikel(en)

 1. Infrarood verwarming spiegel paneel Heat4All.

  Infrarood verwarming spiegel paneel Heat4All.
 2. Infrarood verwarming glazen paneel met motief Heat4All.

  Infrarood verwarming paneel met motief.
 3. Infrarood verwarming foto paneel Heat4All.

  Foto infrarood verwarming paneel.
 4. Infrarood verwarming paneel classic wit Heat4All.

  Heat4All infrarood verwarming paneel classic wit.
Van hoog naar laag sorteren

   

4 artikel(en)