Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Retourneren en Klachten

Retourneren van de producten

Retourneren kan tot 14 dagen na levering. Zorgt u er wel voor dat uw retour zending is aangemeld via ons mail adres info@spork.nl. Graag vragen wij aan u dan ook om de goederen in zo goed als mogelijk originele verpakking terug te sturen. Wij geven u bericht bij ontvangst van de door u geretourneerde goederen. en handelen hierna uw retourzending volledig af. Retourzendingen zijn voor kosten klant.


Klachten

Procedure bij klachten
Indien er zich een garantieprobleem voordoet in de periode nadat eerdergenoemde 2 maanden verstreken zijn, dan geldt de normale garantie procedure.
Wat moet u doen? Er zijn twee mogelijkheden:

1. Neem contact op met de fabrikant/ importeur

Meldt het probleem bij de fabrikant/ importeur (zie hieronder de contact gegevens). Zij kunnen het probleem misschien wel telefonisch verhelpen.
Mocht het niet telefonisch te verhelpen zijn, dan hebben de meeste fabrikanten een aan-huis service voor garantie.

2. Neem contact met ons op:

Stuur een mail met de klacht en evt. foto's naar info@spork.nl, wij nemen dan voor u contact op met de fabrikant en vervangen zo nodig het product.
U kunt natuurlijk ook indien mogelijk altijd langskomen in Simpelveld met het product. Wij bekijken samen met u de klacht. Indien reparatie nodig is, gaat het product naar de reparatieservice van de desbetreffende fabrikant.
Reparatie duurt in de regel 2 - 3 weken. U kunt het product weer afhalen in Simpelveld zodra het gerepareerd is. Wij stellen u op de hoogte zodra wij het gerepareerde product retour hebben ontvangen van de fabrikant.
Opmerking: verleende garanties gelden in aanvulling op de wettelijke rechten van consumenten en kunnen daar geen afbreuk aan doen.
Wij reageren in ieder geval binnen 2 weken op een aan ons gerichte klacht, u mag persoonlijk contact met ons opnemen in Simpelveld, of via tel. +31 (0)45-5441295, of via mail, info@spork.nl


Officieel dealerschap plus garantievoorwaarden

Wij zijn voor alle door ons verkochte producten officieel Nederlandse dealer. Hieronder vind u een overzicht van alle garantievoorwaarden vanelke fabrikant.
Hartman:
Klantenservice Tel: +31 (0)53-4885555

Bellagio:
Klantenservice Tel. 088-8882928

4 Seasons:
Klantenservice Tel. +31 (0)24-6779879