Online onderhoudsmiddelen tuinmeubelen kopen
Onderhoudsmiddelen

Onderhoudsmiddelen

Tonen als

Foto-tabel

Lijst

14 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Tonen als

Foto-tabel

Lijst

14 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Onderhoudsproducten voor je tuinmeubelen

In ons assortiment vind je passende onderhoudsproducten voor ieder buitenseizoen. Hoogwaardige onderhoudsproducten voor tuinmeubels, die de levensduur verlengen. Goed onderhoud is belangrijk, je wilt immers dat je tuinmeubel dezelfde top kwaliteit behoud. Wij bieden bijvoorbeeld onderhoudsproducten aan van 4 Seasons. 4 Seasons heeft voor de verschillende materialen specifieke onderhoudsmiddelen op de markt gebracht, waardoor je tuinset of loungeset er langer als nieuw uit blijft zien. De intensiteit van het onderhoud is erg afhankelijk van het materiaal waaruit je tuinset bestaat.

Door het gebruik van de juiste onderhoudsmiddelen kun je daadwerkelijk de levensduur van je tuinmeubelen verlengen. Veel beschermende midden zorgen er voor dat UV-licht minder invloed heeft op de materialen ook zijn ze water -en vochtwerend. Hierdoor behoudt het tuinmeubel stuk veel langer zijn originele kleur. Meer genot dus, van je mooie tuinmeubel!

Wij raden aan om je tuinmeubelen minimaal een keer per jaar te onderhouden. Hiervoor bieden wij dan ook diverse onderhoudsproducten aan. Voor een maximale bescherming kun je het beste het onderhoud 2 of 3 keer halen. Hoe frequent onderhoud gepleegd moet worden, hangt natuurlijk ook af of je tuinset wel of niet het hele jaar buiten staat en of het beschermd wordt door een beschermhoes. En natuurlijk is het materiaal afhankelijk. Bepaalde materialen genieten meer onderhoud dan andere soorten.

Laat je adviseren in onze megastore te Sittard of bestel eenvoudig in onze webshop.