Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

4 generaties sterk in Limburg sinds 1914...

Wij vieren Spork 103 jaar!!

4 Generaties Spork

Natuurlijk werden toen niet dezelfde produkten verkocht als wij nu verkopen. In 1914 werd vooral landbouwwerktuig verkocht vooral regio gulpen en heuvelland.
 
Anno 2017, dit jaar vieren wij ons 103 jarig bestaan, natuurlijk zijn heel veel artikelen veranderd en hebben wij ons assortiment totaal veranderd. Al tientallen jaren zijn wij gespecialiseerd in tuin, terras en serremeubelen. Voor horeca, instelleing en particulier.  Wij bieden u meubels en tuintrends met een uitstekende prijs-kwaliteits verhouding! Ook zijn wij officieel dealer van zeer gerenomeerde merken! Wij bieden u altijd de nieuwste collecties.

Trends voor de toekomst, zijn bij spork tuinmeubelen te koop, dus een gegarandeerd meubel voor jarenlang plezier.

Tuinmeubels voor elk budget, vindt u in onze nieuwe megastore in Sittard met outlet en in onze winkel in Simpelveld met outlet afdeling. Kwaliteit voor een stuntprijs maar ook de reguliere actie sets! Een geheel up to date collectie van de nieuwste materialen treft u in Sittard, aan de Dr. Nolenslaan hier hebben wij voor 2017 weer 2 nieuwe merken erbij!

U vindt bij ons een spetterende collectie, van traditioneel kunststof stoel, tot High tech textileen stoelen, van strand parasols, tot superieure parasols van 8 mtr. doorsnede. Door onze directe import en inkoop hebben wij eigen voorraad, waardoor een juiste prijs / kwaliteit verhouding wordt gegarandeerd.

Dealerschap verworven voor Limburg van de merken: 4-seasons outdoor tuinmeubelen, Madison, Hartman, Glatz, Borek, Apple Bee, Garden Impressions, Happy cocooning loungehaarden, Kettler, B&B design, Life, Triniti, en Suns! En niet te vergeten onze eigen lijn meubels. Deze collectie moet u beslist gezien hebben, om een goede keuze te kunnen maken, bij de aanschaf van uw nieuwe tuinmeubilair.

Als Familie bedrijf heten wij u van harte welkom in onze winkels waar een persoonlijke bediening, een vakkundig en eerlijk advies, een door ons zelf geselcteerde prijs / kwaliteit verhouding in het assortiment. Hierdoor koopt u altijd een goede en degelijk kwaliteit, tegen de scherpste prijzen.

Tot snel,

Marcel Spork & Roy Spork
en Team Spork Tuinmeubelen