Over Spork Tuinmeubelen

Spork Tuinmeubelen, al 50 jaar kwaliteit en service!

Spork Tuinmeubelen is een bedrijf met 50 jaar ervaring op het gebied van tuinmeubilair met inmiddels 7 prachtige showrooms!

In al die jaren hebben wij klanten met veel plezier geadviseerd en zagen we de tuintrends veranderen. Nog steeds zijn we enthousiast als er nieuwe artikelen op de markt komen, die wij graag een plek geven in onze winkels. Of het nu gaat om loungesets, tuintafels, parasols, buitenhaarden, standenstoelen of tuinkussens, u vindt het allemaal in onze winkels. De liefde voor het vak blijft voorop staan en dat komt naar voren in de kwaliteit van onze tuinmeubelen en de service die wij bieden.

Superieure kwaliteit van het materiaal en een uitstekend comfort zijn bepalende factoren in de keuze of we een tuinmeubel wel of niet in onze collectie opnemen.
Vol enthousiasme en passie hopen wij met ons prachtige hechte team ook u van dienst te mogen zijn!

Showrooms van Spork Tuinmeubelen

Wat nooit veranderde in die 50 jaar, is de liefde voor tuinmeubelen en de passie voor ons werk. We hebben inmiddels zes showrooms in Heerlen, Roermond, Horst, Venlo en Utrecht. Ook op online gebied staan we niet stil en zijn we gegroeid. De webshops die Spork Tuinmeubelen voert;

Om u van een goed advies te kunnen voorzien, luisteren wij graag naar uw wensen en wordt er samen met u gekeken wat uit onze collectie perfect bij u past! Dit kan zowel telefonisch en per e-mail, als in de vestigingen.

Wij heten u dan ook van harte welkom op deze webshop of in één van onze vijf showrooms.


Ook buiten het tuinmeubel seizoen actief

Als de zomer voorbij is, zitten wij van Spork Tuinmeubelen uiteraard niet stil, maar zijn wij met veel plezier actief in feestkleding en kerstartikelen.

Na het tuinmeubelseizoen verkopen wij tevens Oktoberfest- en Tirolerkleding in onze winkels in Roermond en Horst. Vanaf november komen daar de carnavalskostuums en -artikelen bij. In de winkel in Horst verkopen we vanaf medio oktober ook kerstartikelen.

Neem daarom ook eens een kijkje op:

Met vriendelijke groet,

R. Peters
Directeur Spork Tuinmeubelen