Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

SUNS collectie 2018

Suns producten staan voor: klassiek, modern en tijdloos. Suns heeft een duidelijke voorkeur voor robuuste materialen, waardoor de tuinmeubelen het hele jaar buiten kunnen staan. Daarnaast beschikken de tuin- en loungemeubelen van Suns over hoge kwaliteit en authentiek design. In onderstaand overzicht vindt u een overzicht van alle Suns producten.
Suns biedt 4 product lijnen aan: Suns Red, Suns Green, Suns Orange en Suns Blue. Suns geeft tevens 5 jaar garantie op haar tuinmeubelen. Suns tuinmeubelen staat voor kwaliteit. Dit merkt u aan het design, materiaal en de constructie van Suns tuinmeubelen. Kwaliteit staat Suns voor. Dat straalt ze ook uit met haar 5 jaar garantie. Defecten in ontwikkeling en fabricage van producten mogen er niet zijn, vindt Suns.

Er zijn 4 Suns tuinmeubelen collecties:

  • Suns Red
  • Suns Green
  • Suns Orange
  • Suns Blue

De Suns Red tuinmeubelen kenmerken zich door de strakke vormen en het duurzame aluminium dat wordt gebruikt. Ook heeft Suns Red mooie texturen en is het een echt stijlvol tuinmeubel. Bij Suns Red wordt slim gebruik gemaakt van high-end materialen en technieken.

Sensotex is het eigen ontwikkelde texileen materiaal. Dit materiaal van Suns is sterk en kan tegen water.

De green categorie van Suns is teak. Slanke vormen, of juist die elegantie. Gecombineerd met aluminium of wicker is de keus aan u!

Suns Orange: charmant, warm, het natuurlijke gevoel van teak, met een oog voor de afwerking. Dat is Suns orange. Suns orange creëert haar eigen definitie van luxe. Elk onderdeel van Suns orange tuinmeubelen is gemaakt van hoogwaardige materialen. Op deze manier kunnen de Suns orange tuinmeubelen het hele jaar buiten blijven staan.

Suns Blue bewijst dat kwaliteit niet moeilijk hoeft te zijn. De keuze is snel gemaakt. Elegant en klassieke vormen, daar staan de Suns Blue tuinmeubelen voor. Comfort en functioneel gaan perfect samen. In de Suns Blue collectie wordt gebruik gemaakt van aluminium, texileen, wicker en duurzame top materialen, die het buitenleven aangenamer maken.

Overtuigd? Koop dan meteen via onze webshop. Of breng een bezoek aan een van onze showrooms in Simpelveld of Sittard. Hier zal een vakkundige medewerker u te woord staan en de mogelijkheden bespreken.

Suns 2018
Suns 2017
Suns 2016