Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Sieger Collectie 2018

Op zoek naar Sieger tuinmeubelen? Bij Spork Tuinmeubelen vindt u een ruim assortiment Sieger tuinmeubelen. Heerlijk ontspannen in uw eigen tuin of op uw balkon doet u met de Sieger tuinmeubelen. Het merk Sieger staat dan ook voor een superieure kwaliteit, een strak design en comfortabele tuinmeubelen. U zult geen spijt krijgen van de aankoop van Sieger tuinmeubelen. Een Sieger tuintafel combineert u met bijvoorbeeld met één van de tuinstoelen van Spork Tuinmeubelen Daarnaast fleurt u een Sieger tuinmeubel op met de sierkussens van Spork Tuinmeubelen

De Sieger tuinmeubelen van Sieger Tuinmeubelen zijn veelal gemaakt van gecoat metaal. Gecoat metaal kenmerkt zich door haar strakke uitstraling. Een aantal kenmerkende eigenschappen van gecoat metaal hebben wij voor u op een rijtje:

  • Gecoat metaal is sterk
  • Gecoat metaal is onderhoudsarm
  • Gecoat metaal heeft een strakke uitstraling

Sieger tuinmeubelen van gecoat metaal zijn zeer eenvoudig te onderhouden. Wij adviseren om gebruik te maken van water, groene zeep en een zachte borstel of doek. Voor meer onderhoudstips, maar ook opbergtips kijkt u op onze onderhoudsblog over gecoat metaal.

Bent u overtuigd? Koop dan meteen via onze webshop. Gewenst kunt u ook onze showrooms bezoeken in Simpelveld of Sittard. Hier zal een vak professional u ondersteunen bij uw keuze.

Sieger 2018
Sieger 2017
Sieger 2016