Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Schaduwdoeken van kwaliteit van Nesling

Spork Tuinmeubelen verkoopt diverse soorten schaduwdoeken, ookwel zonnedoeken genoemd. Met een zonne- of schaduwdoek creëert u selectief schaduw. Spork biedt schaduwdoeken aan van het merk Nesling.

Trendy en functioneel, dat zijn de zonnedoeken van Nesling. De Nesling Coolfit schaduwdoeken, harmonicadoeken en rolgordijnen zijn gemaakt van sterk HDPE stof met een UV filter die maar liefst tot 95% van de schadelijke UV stralen tegenhoudt. Zeer functioneel dus. Ook creëert u een decoratieve en gezellige plek in uw tuin. Een schaduwdoek hoeft niet lelijk te zijn, maar kan ook een elegant en modern design hebben, zo bewijst Nesling.

Nesling levert kwaliteit. Dat ziet u zowel aan de afwerking het schaduwdoek alsook aan het stevige geweven polyester (280 gr/m2 geweven HDPE stof) Ook hoeft u zich geen zorgen te maken over de bevestiging van uw schaduwdoek. De bevestigingsmaterialen van Nesling voor uw schaduwdoek zijn van AISI 316 kwaliteit. Dit staat voor de hoogste kwaliteit RVS die in de markt verkrijgbaar is.

De zonnedoeken van Nesling zijn eenvoudig te reinigen. Nesling schaduwdoeken kunnen de hele zomer buiten blijven hangen. Tevens zijn ze snel en eenvoudig op te hangen en te verwijderen. U bevestigt de schaduwdoeken aan uw huis, tussen palen of boven een pergola. Door de polyester geweven stof is het schaduwdoek vuilafstotend en verkleurt het niet.

Laat u snel adviseren in één van onze winkels en vergelijk de verschillende soorten, opties en uitvoeringen. Of bestel direct via onze webshop.

Nesling 2018
Nesling 2017
Nesling 2016