Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Doordacht en kwalitatief is Madison

Madison is een echte trendsetter op het gebied van tuinkussens. Ze hebben de nieuwste kleuren. Alsook de uni kleuren en de lopende collectie. Alle Madison producten worden in eigen beheer geproduceerd. Hierdoor heeft Madison de complete controle over het productieproces, levert ze constant hoge kwaliteit en hebben we een snelle levering op Madison kussens.

Waarom is iedereen zo gek op de zomer? Omdat het in vele opzichten de fleurigste tijd van het jaar is. Madison heeft diverse parasols en tuinkussens die wij in ons assortiment hebben, die bewijzen dat de zomer nóg mooier kan zijn.

Madison maakt ook texileen tuinkussens. Het voordeel hiervan is dat ze hun zitcomfort behouden. Wanneer het kouder wordt behoudt het kussen zijn warmte, hierdoor heeft u langer buiten plezier. Door de verstelbare banden zijn deze kussens voor verschillende maten stoelen te gebruiken.

Van het merk Madison bieden wij van Spork Tuinmeubelen ook parasols aan. Deze zitten niet in ons basisassortiment, maar kunnen wel besteld worden. Madison tuinmeubelen en parasols adviseren wij u graag over. De tuinkussens van Madison kunt u direct kopen via onze webshop

Bent u overtuigd? Koop dan meteen via onze webshop. Of breng een bezoek aan een van onze showrooms in Simpelveld of Sittard en laat u adviseren door een vak professional die luistert naar uw wensen.

Madison 2018
Madison 2017
Madison 2016