Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Kettler staat voor het best mogelijke comfort

Met vrienden, familie of alleen, vooral in de zomer willen wij zoveel mogelijk tijd buiten doorbrengen en dat met het best mogelijke comfort. KETTLER biedt hiervoor de ideale oplossing in de vorm van comfortabele tuinmeubelen en tuinstoelen. KETTLER staat voor maximale functionaliteit, design en gecontroleerde kwaliteit Made in Germany.

De prachtige Kettler tuinmeubelen komen in vele uitvoeringen en zijn verkrijgbaar in elke prijsklasse. De meubelen zijn afgestemd op de behoefte van de klant en Kettler staat bekend om haar jarenlange levensduur. Kettler tuinmeubelen kunt u het gehele jaar buiten laten staan. De basismodellen zijn met diverse collecties van Kettler te combineren. Met andere woorden de keuze is eindeloos!

Zitten hoeft niet voorbehouden te zijn aan de woon- of eetkamer. Ook op het terras of balkon is dit mogelijk. Met Kettler tuinmeubelen ontbreekt het niet aan extra comfort. Elke lijn meubels van Kettler heeft zijn eigen kenmerken. Zo heeft de X-Line een bredere zitting en een hoog draagvermogen. Passend gevormde rugleuningen en het gebruik van hoogwaardige materialen. De S-Line is meer de slanke lijn tuinmeubelen van Kettler en dan heeft Kettler ook nog haar balkon tuinmeubelen. Deze meubels zijn smal en stapelbaar.

De Kettler collectie kunt u onderverdelen in 5 categorieën:

  • Tuinmeubelen gemaakt van alu textielen weefsel
  • Tuinmeubelen gemaakt van alu kunstof
  • Lounge meubelen
  • Staal meubelen
  • En de Kettler wereld van tafels, accessoires, parasols en onderhoudsproducten

Laat u adviseren in één van onze winkels in Simpelveld of Sittard of koop meteen via onze webshop. Met het ruime assortiment aan Kettler producten dat Spork Tuinmeubelen u te bieden heeft, zit er altijd wel iets tussen dat bij uw wensen aansluit.

Kettler 2017
Kettler 2016