Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Hartman is meer dan alleen tuinmeubelen

Hartman is meer dan alleen tuinmeubelen. Hartman is design. Hoogwaardige kwaliteit met een prachtig en exclusief design. Met Hartman tilt u het interieur van uw tuin, terras of balkon naar een hoger niveau. Hartman tuinmeubelen en kussens zijn ook comfort. Zitcomfort prikkelt de zintuigen. Hartman tuinmeubelen zitten als gegoten, dit komt door de ergonomische pasvormen en de nieuwste innovatieve technieken, waar Hartman gebruik van maakt. Hartman tuinmeubelen en Hartman kussens zijn ook weerbestendig. Niets is immers zo verleidelijk als het weer.

Hartman is betrouwbaar. Niet voor niets ziet u nog overal Hartman kunststof kuipjes en oude standenstoelen opduiken. Vaak als tuinmeubilair '‘erbij’ maar soms ook in andere situaties waar een extra zitplaats goed van pas komt. Gemak dient de mens. Alle Hartman tuinmeubelen zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit. Tevens is Hartman garantie. Garantie voor hoogwaardige kwaliteit en een mooie afwerking. Met Hartman tuinmeubelen en Hartman kussens is het ultiem genieten van uw tuin. Door het gebruik van weerbestendige kleurechte en slijtvaste materialen hoeft u zich geen zorgen te maken over de kwaliteit.

Bent u overtuigd? Koop dan meteen via onze webshop. In het geval u nog vragen heeft kunt u een bezoek brengen aan onze winkel in Simpelveld of Sittard. Hier staat één van onze medewerkers u graag te woord.

Hartman Kussens

Hartman 2017
Hartman 2016