Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Happy Cocooning Collectie 2018

De Happy Cocooning producten bieden de perfecte oplossing voor de vaak vurig gekoesterde wens naar een open haard. Aangezien de producten geen rookkanaal nodig hebben, zijn ze voor iedereen toegankelijk. Ook zijn de Cocooning producten in verschillende uitvoeringen en kleuren verkrijgbaar. In onderstaand overzicht vindt u een ruime keuze aan diverse Happy Cocooning producten. Geniet langer van het verblijf in uw tuin, met een sfeervolle gashaard voor buitengebruik. Elke Happy cocooning buitenhaard wordt compleet geleverd met keramische houtblokken, lavastenen, 2,5 meter gas slang en een originele afdekhoes.

Volgens Happy Cocooning gaan genieten en weinig tot geen onderhoud perfect samen. Happy Cocooning staat voor design en veiligheid. Ze ontwikkelt al haar producten zelf en werkt volgens strenge veiligheidseisen. Alle Cocoon tables zijn leverbaar met beschermend glas, een beschermprofiel voor de gasslang en een gasdrukregelaar.

Happy Cocooning vindt dat genieten en weinig tot geen onderhoud samen horen te gaan. Daarom hebben ze bij de ontwikkeling van de Cocoon Tables veel aandacht besteed aan de materiaalkeuze. Bij de Happy Cocooning Cocoon Tables hoeft u alleen uw table schoon te houden. Alle onderdelen zijn dusdanig gefabriceerd dat deze geen onderhoud behoeven. Op deze manier kunt u optimaal genieten van uw Cocoon table.

Bent u overtuigd? Laat u adviseren door een van onze vak professionals per telefoon of e-mail. Of breng een bezoek aan onze showroom in Sittard of Simpelveld.

Happy Cocooning 2018
Happy Cocooning 2017
Happy Cocooning 2016