Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Glatz is Zwitserse degelijkheid

Glatz staat bekend om haar functionele en prachtige parasols. Glatz parasols hebben een klassiek en minimalistisch design. Een Glatz parasol staat fantastisch in uw tuin. U bent met een Glatz parasol verzekerd van de hoogste kwaliteit. Met een Glatz parasol kunt u nog meer genieten van uw loungeset, terwijl u fijn beschut zit in de schaduw van uw parasol.

De Glatz parasol is een stijlvolle parasol wat al jarenlang is doorontwikkeld en daardoor de top onder de parasols is. Kenmerken als klasse, een strakke uitvoering en een kwaliteit parasoldoek past bij Glatz.

Glatz parasols zijn er in verschillende soorten. Hierdoor is er altijd een Glatz parasol die uw wensen kan beantwoorden. U bent met een Glatz parasol verzekerd van de hoogste kwaliteit.

  • Glatz zweef parasols
  • Glatz staande parasols

De Glatz parasols zijn ook verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

  • Vierkante Glatz parasols
  • Ronde Glatz parasols
  • Rechthoekige Glatz parasols

In alle eerlijkheid adviseren wij u elke parasol bij wind in te klappen, ook wanneer de parasol niet gebruikt wordt. Dit om de kans op windschade te verkleinen. Bent u overtuigd? Bestel dan eenvoudig, snel en veilig uw parasol via onze webshop. Als u eerst verschillende parasols wilt bekijken en uitproberen, nodigen wij u van harte uit om langs te komen in onze showroom in Sittard of Simpelveld. Hier staan onze vak professionals u graag te woord. De koffie en thee staat ook voor u klaar!

Glatz 2017
Glatz 2016