Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Exotan Triniti Tuinmeubelen Collectie 2018

Exotan Triniti staat voor letterlijk en figuurlijk puur genieten. De meubels onderscheiden zich door hun natuurlijke materialen en authentieke uitstraling. Kenmerkend voor de Exotan triniti tuinmeubels is hout, dit sluit mooi aan bij de trend: back to basic. Hout geeft meubels tevens een hele duurzame uitstraling. Tevens het gebruik van ‘all weather’ materialen en authentieke uitstraling dat alle meubels van Exotan triniti hebben.

Door de eenvoud in vormgeving ligt het accent bij Exotan vooral op het genieten zelf. Dining, lounging, relaxing of cooking: het kan allemaal. Romantisch met z’n tweeën op een lange zomeravond of gezellig aan de lange tafel met vrienden.

De moderne materialen, de kleuren en de eigentijdse modellen van Exotan Triniti maken deze collectie tot een must have voor in uw tuin. De tuinmeubelen van Exotan Triniti kenmerken zich doordat ze weerbestendig zijn. De kussens van de tuinmeubelen van Exotan Triniti kunnen buiten blijven liggen. Het zitcomfort en gemak van onderhoud van de Exotan triniti tuinmeubelen dient de mens.

Bijna alle sets van Exotan kunnen gedurende een regenbui buiten blijven staan. Exotan Triniti staat bekend om het gebruik van outdoor textiel met onder andere Silvertex, Sunbrella en Texfabric. Door het gebruik van deze materialen krijgen de banken het uiterlijk van een loungebank voor binnen gebruik, maar is het bedoeld voor buiten. Daarnaast zijn veel kussens van Exotan triniti gemaakt van ‘fast dry no foam’, hierdoor zijn ze all weather.

Exotan 2018
Exotan 2017
Exotan 2016