Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Unieke en elegante tuinmeubelen van Domus Ventures

Domus Ventures is het premium topmerk in tuinmeubelen voor terras, tuin en serre. Buitengewoon vormgegeven met innovatieve materialen en zorgvuldig afgewerkt. Domus Ventures biedt tuinmeubelen van het hoogste niveau en dat is te zien! Domus Ventures maakt exclusieve tuinmeubels die gemaakt worden in eigen fabrieken in China en Indonesië van diverse materialen zoals wicker, aluminium en teak. De tuinmeubels worden professioneel ontworpen en uitvoerig getest. Door de uitvoerige testprocessen van Domus Ventures kan een uitmuntend kwaliteit worden garandeert.

Domus Ventures heeft een eigen herkenbare stijl voor haar meubelen. De herkenbare staal kun je het best omschrijven als design, tijdloos en stijlvol. Bij het ontwerpen van de tuinmeubelen wordt gekeken naar modellen die afwijken van de gebruikelijke standaarden in de markt. De populaire materialen als teak, wicker en aluminium worden subtiel in de tuinmeubelen verwerkt. De kracht van de toepassing van de materialen zit met name in de toepassing van de materialen. Elk ontworpen meubel is daarom ook uniek.

Laat u adviseren in een van onze winkels door een vak professional, of in het geval u uw keuze al heeft gemaakt kunt u direct kopen via onze webshop.

Domus Ventures tuinmeubelen