Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Cosi Collectie 2018

Alle Cosi producten zijn gemaakt om van de mooie momenten in het leven te genieten. Genieten van een glas goede wijn, gezellig met vrienden en familie op je eigen terras of gewoon een prachtig moment. Met één van de producten van Cosi fires bent je minder afhankelijk van de weersomstandigheden. Verleng het zomerseizoen met de behaaglijke warmte en sfeer die de Cosi fires je zullen geven. Cosi fires is een eigentijds merk dat buitenbeleefproducten op de markt brengt. Voor het komende seizoen zijn er in de range van de Cosiconcrete modellen toegevoegd én starten we met een compleet nieuwe lijn; Cosiglobe. Een mooie lage ronde vuurtafel in wit of zwart met een ronde hoge bijzettafel om de gasfles in te plaatsen. Geweldig om buiten met verschillende tafeltjes te combineren. Naast de modellen Cosi gashaarden heeft Cosi de Cosistoves in haar assortiment. Deze Cosi houtkachels brengen nostalgische en idyllische gevoelens met zich mee. Hoe gaaf is het om je eigen gemaakte pizza en broodjes af te bakken in jouw houtkachel onder de veranda? De houtkachels kunnen worden geplaatst onder iedere veranda of overkapping. Cosi fires levert namelijk ook de benodigde kachelpijpen en accessoires om door het dak van de veranda te gaan. Easy going dus!

Sfeer & gezelligheid

Met een Cosi fire heb je gegarandeerd meer sfeer & gezelligheid in uw tuin, terras of onder de veranda.

Geschikt voor buitengebruik

Alle gashaarden van Cosi zijn geschikt voor buiten en mogen niet binnen gebruikt worden. De houtkachels kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden.

Haard geeft behaaglijke warmte

Elke Cosi fire gashaard heeft een warmteopbrengst van ongeveer 9 kW. Voldoende om heerlijk te verwarmen. Je zult meer warmte voelen als uw terras is voorzien van een overkapping.

Gasfles

In elke Cosi fire kan de gasfles in het model worden geplaatst. Cosi werkt voornamelijk met de 5kg gasflessen van Benegas. In enkele modellen kunnen ook andere (met meer inhoud) gasflessen geplaatst worden. Alle informatie over gasflessen per model vind je in de gebruiksaanwijzing.

Cosi 2018
Cosi 2017
Cosi 2016