Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Kitchen en lifestyle komen perfect samen bij Boretti Outdoor

Boretti is hét kitchen lifestyle merk. Boretti Outdoor onderscheid zich door kwaliteit en het uitmuntende design dat ze elk van haar barbecues meegeeft. Boretti is een vaste waarde binnen het kooklandschap. Met Boretti Outdoor ben je er dan ook voor 200% van verzekerd dat je een goede koop hebt gedaan wat betreft een buitenkeuken. De buitenkeukens van Boretti zijn van een mooie Italiaanse kwaliteit. Sleutelwoorden bij Boretti zijn: kwaliteit en design. Want die gouden combinatie, maakt dat het hoogwaardig genieten is. Kwalitatieve en mooie barbecues koop je bij Spork Tuinmeubelen.

In onze showroom te Sittard hebben wij mooie Boretti buitenkeukens staan. Deze mag je gerust komen bekijken! De Italiaanse roots van Boretti zorgen ervoor dat ze veel waarde hecht aan productontwikkeling en kwaliteit. Boretti stelt u als klant dan ook niet te leur!

Boretti startte van oorsporng met het maken van fornuizen. Dit bleek een enorm succes. Vandaar dat ze ook outdoor kitchens is gaan maken. Gas- en kolenbarbecues van een uitmuntende kwaliteit! En dat is te proeven. Boretti keukens kunnen binnen alsook buiten gebruikt worden. Dat maakt de buitenkeukens van Boretti ook nog eens extra speciaal. Met Boretti maakt u gegarandeerd de juiste keuze!

Boretti staat voor betaalbare luxe en prachtige designs. Uniek is de custom-made service van het merk, waardoor een Boretti, in een kleur naar keuze, perfect past in elke keuken.

Boretti Outdoor 2017