Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

BB-outdoor Collectie 2018

De B&B Outdoor collectie bestaat uit originele Nederlandse tuinmeubelen die voornamelijk vanwege het uitzonderlijke design erg populair zijn bij onze klanten. De collectie wordt met vakmanschap en zorg gemaakt door een team met jarenlange ervaring. Daarnaast is bij de B&B Outdoor meubelen rekening gehouden met de weersomstandigheden. Alle producten van B&B Outdoor zijn gestoffeerd met waterafstotend en schimmelwerend materiaal en hebben een hoge kleurechtheid. Tussen rug en zitting is genoeg ruimte, zodat de regen zonder problemen af kan lopen. Gedurende de winterperiode raden wij u echter aan om B&B Outdoor producten met een passende meubelhoes voor vorst en kou te beschermen.

Daarnaast bestaat de collectie uit diverse modellen met meer dan veertig verschillende kleuren. Van comfortabele stoelen met verwarmingselementen over hoogwaardige tuinbanken en luxueuze hoeksets de B&B Outdoor collectie heeft alles voor uw eigen tuin of terras. Bovendien is het bij Spork mogelijk om de producten naar eigen wensen samen te stellen. Combineer de verschillende kleuren en creëer een ultieme buitengevoel. Vooral het model Linde geldt als dermate flexibel. Door de kunststof wielen aan de voorzijde en het RVS handvat op de rug kunnen de elementen gemakkelijk verplaatst worden. Zo is iedereen in staat om zonder moeite de meubelen willekeurig te verplaatsen.

Laat u adviseren in een van onze winkels door een vak professional, of in het geval u uw keuze al heeft gemaakt kunt u direct kopen via onze webshop.

B&B Outdoor 2018
B&B Outdoor 2017
B&B Outdoor 2016