Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Apple Bee: Revolutionaire designtuinmeubels

Apple Bee tuinmeubelen zijn sinds 2017 in onze collectie en een merk waar we trots op mogen zijn. Apple Bee tuinmeubelen zijn revolutionair en van de allerbeste materialen gemaakt. Bij aanschaf van Apple Bee meubels doe je geen concessies. Met onze Apple Bee lounge- en diningsets geef je je tuin een unieke uitstraling. Apple Bee meubels zijn stuk voor stuk uitgerust met een eigen serie kussens: Bee Wett kussens. Welke van Olefin materiaal gemaakt zijn. Dit zorgt ervoor dat de kussens van Apple Bee waterafstotend zijn, schimmelwerend en bestand zijn tegen weer en wind. Je kan ze dus het hele jaar buiten laten liggen.

Apple Bee werkt samen met beroemede designer Sako Wijma. Dit zorgt ervoor dat elk meubel zijn eigen unieke design heeft. Apple Bee meubels worden gemaakt van biculair vlechtwerk, leder aluminioum en hout. Een combinatie van duurzaamheid en comfort? Dan kies je voor Apple Bee buitenmeubels. De beste balans tussen milieu- en gebruiksvriendelijkheid met een adembemend design, dat is Apple Bee!

Wij zijn Spork Tuinmeubelen. Bij ons vindt je 3000 m2 aan tuinmeubelen. Laat je inspireren in onze tuinmeubelen megastore in Sittard met eigen Apple Bee shop-in-shop! Voel en ervaar deze geweldige tuinmeubelen en laat je adviseren door een vak professional onder het genot van een lekkere kop koffie.

Laat u adviseren in een van onze winkels door een vak professional, of in het geval u uw keuze al heeft gemaakt kunt u direct kopen via onze webshop.

Applebee 2018
Applebee 2017