Merken inspiratie

Duik in de overweldigende wereld van het buitenleven

In ons assortiment van meer dan 1000 verschillende lounge- en tuinsets inspireren wij jou om te kiezen voor kwalitatief buitenleven. Gebruik je tuin als verlengstuk van je interieur en haal binnen naar buiten. Met de overweldigende luxe van een buitenhaard, het genieten van de zon met een goede loungeset of het opbergen van je kussens tijdens kouder weer. Onze tuinoplossingen en assortiment sluiten aan bij jouw wens en budget. Uiteenlopende merken met ieder zijn specialiteit, bied je via de merkenpagina's een kijkje in eigen keuken.

Bij Spork Tuinmeubelen ontdek je het buitenleven

Met meer dan 20 merken in ons assortiment en een scala aan tuinmeubelen is ons motto: er zit altijd iets tussen dat bij jouw wensen past. Met merken meer gericht op onderhoudsvriendelijkheid, of juist meer op de trendy nieuwe ontwikkeling van een materiaalsoort, kies je een merk dat past bij jouw budget en interieur. Onze professionals adviseren je graag over welke tuinmeubelen het beste passen bij jouw buitenleven. Shop onze merken online en bekijk de folders.

Bekijk de verschillende merken folders en inspiratiemagazine's en ontdek de nieuwe tuinmeubelencollectie van dit jaar. Met altijd de mogelijkheid om te kijken wat de trends van afgelopen jaar waren. Met meer dan 15 verschillende merken in ons assortiment bieden wij een grote collectie aan innovatieve tuinmeubels aan.

Meer tuinmeubelen merken inspiratie? Bekijk de folders direct

link

4 Seasons Outdoor tuinmeubelen

link

Biohort

link

Cosi Fires

link

Hartman

link

Lafuma

link

MAX&LUUK

link

Platinum

link

Sieger

link

SUNS Tuinmeubelen

link

Taste by 4 Seasons

link

Yoi

link

LIFE Outdoor Living