Online ligbedden kopen
Ligbedden

Ligbedden

Tonen als

Foto-tabel

Lijst

Producten 1-24 van 34

Pagina

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Tonen als

Foto-tabel

Lijst

Producten 1-24 van 34

Pagina

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een ligbed, om lekker te liggen en te snurken

Een ligbed of ligstoel is ideaal tijdens de warmere zomerperiode. Relax, leun even achterover en geniet. De ligbedden van Hartman, 4 Seasons, Kettler of Grosfillex zorgen voor een optimale bevrediging van al je wensen. Het relaxen in je tuin kan nu echt beginnen.

Een ligstoel is onderhoudsvriendelijk en comfortabel. Voor de horizontale slapers of relaxers bieden wij enkele ongelooflijk fijne ligbedden aan. Zit je toch liever? Dan hebben we ook stoelen die verstelbaar zijn in verschillende standen. Een ligstoel is wat minder groot en vooral compacter. Een ligbed in uw tuin kan een echte eyecatcher zijn. Maar kan ook juist onopvallend, maar wel praktisch zijn. Wij bieden beide soorten ligbedden voor in je tuin. Liever samen liggen en genieten in een ligbed? Dan kan dit ook. Tweepersoons ligbedden behoren ook tot de producten in ons assortiment.

Pak elk zonnestraaltje mee met de ligstoelen van Hartman. Geniet van het buitenleven met de een- of tweepersoons ligbedden van 4 Seasons. Of kies voor de ligbedden van LIFE van hoogstaande kwaliteit en design om lang te kunnen genieten in je tuin. Geniet in stijl! De beste materialen voor buitengebruik worden gebruikt in de ligstoelen en ligbedden die wij voeren in ons assortiment.

Laat je adviseren in onze megastore door een vak professional, of koop direct in onze webshop!