Garantie

Spork Tuinmeubelen biedt u enkele garanties bij uw aankoop van een tuinmeubel, of het nu om een houten tuinset, z'n heerlijk ligbed om op te relaxen of om zo’n grote parasol. Onze garanties gelden voor alle producten die u op onze webshop kunt bestellen.

Tuinmeubel garantie

Spork Tuinmeubelen hanteert de garantievoorwaarden van CBW. Door CBW erkende winkels/webshops hanteren een erkenningsregeling met drie garanties.

  1. Drie jaar (afbouwende) productgarantie
  2. Een aanbetalingsgarantie
  3. Een onpartijdige klachtafhandeling

Uw factuur is tevens uw garantiebewijs. Bewaar deze daarom altijd goed!

Erkend door Thuiswinkel.org en CBW

Spork Tuinmeubelen is door Thuiswinkel.org en het CBW erkend omdat wij begrijpen dat:

  • u wilt weten met wie u zaken doet;
  • u zeker wilt zijn van uw aankoop.

CBW is een belangrijk keurmerk in Nederland voor online webshops en winkels. CBW staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en service. Er worden algemene voorwaarden gehanteerd die u extra goed beschermen en die zijn opgesteld in samenwerking met de Consumentenbond. Een CBW erkende winkel biedt u dus meer zekerheid. U bent verzekerd dat Spork Tuinmeubelen u een eerlijke voorlichting geeft en een correcte toepassing van de wet naleeft. CBW ziet er streng op toe dat wij onze afspraken, nakomen.

Overige garanties

Veilige betaling

Boven in de zoekbalk van uw browser ziet u een klein groen hangslot, al dan niet met een groene adresbalk. Dit is een SSL beveiliging en staat voor Secure Socket Layer en is het meest gebruikte beveiligingsprotocol. Deze beveiliging zorgt ervoor dat er een beveiligd kanaal ontstaat tussen twee computers die via internet met elkaar communiceren zodat uw persoonlijke gegevens vertrouwelijk kunnen worden behandeld. Let er bij een aankoop via internet dus altijd op of de betreffende website in een dergelijke beveiliging voorziet.  

De kleine lettertjes

U vraagt zich misschien af waar onze kleine lettertjes te vinden zijn? Stop maar met uw zoektocht. Die hebben we namelijk niet! Geen nare verrassingen achteraf, u kunt zorgeloos bestellen zodat u snel kunt gaan genieten van uw nieuwe tuinmeubel. 

Mocht u toch nog vragen hebben, laat dit ons dan direct weten en neem contact op met een van onze medewerkers via ecommerce@spork.nl of per telefoon: 077 - 37 30 672.
Wat uw vraag ook is, samen komen we er beslist uit!