Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Als u informatie wilt over de status van uw bestelling kunt u direct contact opnemen met tel. +31 (0)45-5441295
een goede indicatie kunnen we altijd geven. Voor reguliere bestellingen trachten we deze binnen enkele dagen te leveren. Speciale bestellingen op kleur of maat of uit voorraad zijnde artikelen, geven we u een datum aan.

Wat is de laagste prijsgarantie?

Spork biedt de laagste prijsgarantie op hun meubels, tot aan de aankoop bwordt de laagtse prijsgarantie gegeven, dus elders goedkoper gezien, koopt u bij Spork gewoon voor dezelfde prijs. Dat betekent dat u nooit te veel voor uw tuinmeubel betaald.
Op enkel uitzonderingen na, zoals foutieve prijsstellingen, uitverkoopprijzen op bijvoorbeeld showroomsets etc.

Hoe moet ik mijn nieuwe meubilair onderhouden?

Wij hebben voor elk product en materiaal een speciaal onderhoudsproduct. Wij adviseren u graag persoonlijk over welk product te gebruiken voor welk materiaal. De basis is simpel. Voor elk materiaal hebben we een beschermer en een reiniger. Bij geen of verkeerd gebruik van onderhoudsproducten blijven de meubels minder lang in top conditie.

Mag ik een tafel zo maar afdekken met een afdekhoes?

Nee!! wij geven zelfs geen garantie op vlekken / verweren of verkleuren als de tafel in contact is geweest met een afdekhoes! Reden hiervoor is dat veel materialen / tafelbladen moeten blijven ventileren, en dit met een afdekhoes niet mogelijk is. Wij leveren speciale ventilerende afdekhoezen. Deze kunnen wel gebruikt worden, als rekening ermee wordt gehouden dat bij langdurige sneeuw of regenval dit niet op de hoes blijft liggen en alsnog afgesloten wordt.