Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Licht in het donker

In ons assortiment hebben wij tuinverlichting van het merk Gacoli. De tuinverlichting van het merk Gacoli onderscheidt zich door: LED en dat de tuinverlichting op zonne-energie werkt.

We verkopen de No 2 Monroe, No 5 Roots en No 1 Monroe. Het verschil tussen de 3 Gacoli tuinverlichting is de hoogte en bouw. De Gacoli No 2 Monroe is lager maar wel breder. En de No 5 Roots en No 1 Monroe zijn hoger. De Gacoli No.5 uit de roots serie is een stoer ontwerp en maakt uw tuin of terras een echte topper. Bij de Gacoli No. 1 Monroe bent u dankzij de korte lampenkap verzekerd van echt sfeervolle verlichting, die u zelf met de bijgeleverde afstandsbediening kunt dimmen. Ziet u zichzelf in de zomermaanden ook al lekker lang buiten zitten?

Een compacte, sierlijke en toch stoere hanglamp op zonne-energie, dat is de Monroe No. 1 van Gacoli. De Monroe No. 1 is voorzien van een mooie RVS-ketting, waardoor u deze heel gemakkelijk overal in uw tuin op kunt hangen. Het model is compact ontworpen en daardoor eenvoudig te verplaatsen van de ene plek naar de andere. Ook kunt u de lamp gewoon ergens op de grond neerzetten.

Het kunstof van de Gacoli buitenlampen is stootvast kunstof. Het frame bij de voeten van de Gacoli buitenlampen is van RVS gemaakt. De Gacoli buitenverlichting is perfecte sfeerverlichting voor in uw tuin. Voeg net dat extraatje toe aan uw tuininterieur.

Laat u adviseren in een van onze winkels door een vak professional, of in het geval u uw keuze al heeft gemaakt kunt u direct kopen via onze webshop.