Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Voor ieder wat wils

Een tuintafel is niet compleet zonder stoel, en een tuintafel is niet compleet zonder tuinstoel. Vandaar dat wij ook tuinsets aanbieden, hiermee bent u in één keer voorzien. Deze sets zijn met zorg samengesteld en zijn van bekende en gerenommeerde merken in de tuinmeubelenindustrie.

Onze tuinsets zijn in diverse prijsklassen te verkrijgen. Het merk waarvan wij voornamelijk tuinsets aanbieden is 4 Seasons. Hierbij hebben wij 2 soorten tuinsets met diverse verschillende elementen. Andere stoelen en een andere tafel.

Kom snel eens kijken in één van onze winkels en laat u adviseren door een vak professional of bestel de 4 Seasons Outdoor Plaza/Venice Diningset of de 4 Seasons Outdoor Venice/Sentosa set meteen via onze webshop. Beide sets kunnen tegen een spatje water en mogen gedurende alle seizoenen gewoon buiten blijven staan.

In het geval u opzoek bent naar een kwalitatieve tuinset, waarmee u uw tuin echt een enorme boost geeft. En u tevens aan kunt genieten, memorabele momenten aan kunt beleven en herinneringen kunt maken? Dan bent u bij Spork Tuinmeubelen aan het juiste adres!

Laat u adviseren in een van onze winkels door een vak professional, of in het geval u uw keuze al heeft gemaakt kunt u direct kopen via onze webshop.