Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Tuinbanken, om te zitten

Tuinbanken voor in uw tuin. We bieden 2 soorten tuinbanken aan. Van het merk King. Dit is een granieten tuinbank dat garant staat voor kwaliteit, degelijkheid en stevigheid. Ook hebben we de 4 Generations Windsor bench. Dit is een houten bank die garant staat voor een klassieke uitstraling en optimaal zitcomfort.

Onze tuinbanken zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Ook diverse materialen. Teak, hout, aluminium en texileen. Deze hebben allemaal hun eigen specialiteit.

Alle tuinbanken van Spork Tuinmeubelen zijn weerbestendig en kunnen gedurende alle seizoenen buiten blijven staan. Tevens zijn er bij alle tuinbanken bijpassende kussens beschikbaar. In alle kleuren en maten. Ook deze kunnen op maat gemaakt worden, dit verzorgd Kuszzz. Er zijn diverse soorten kussens verkrijgbaar voor onze mooie tuinbanken die we in de collectie hebben. Zo zijn er rug en zitkussens, maar ook sierkussens, die een bank mooi kunnen oppimpen.

Bij Spork Tuinmeubelen hebben we een enorme keus aan tuinbanken en accessoires. Laat u adviseren in een van onze winkels door een vak professional, of in het geval u uw keuze al heeft gemaakt kunt u direct kopen via onze webshop.