Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Een eettafel voor Buiten

Bent u op zoek naar een mooie tuintafel? Dan bent u bij Spork Tuinmeubelen aan het juiste adres! Wij bieden diverse tuintafels aan, van hout, teakhout, aluminium en nog diverse andere materialen. De tuintafels die wij verkopen zijn van 4 seasons outdoor, Fermob, Kettler, Life, Hartman en vele anderen.

Bent u opzoek naar een simpele, makkelijke en comfortabele tafel? Dan raden wij u de modieuze tuintafels van Fermob aan. 4 seasons biedt diverse tuintafels aan voor bijvoorbeeld lounge doeleinden, maar dan heeft u de tafels van Life en Kettler en Hartman ook nog niet gezien. We hebben voor u een gevarieerd assortiment aan tuintafels, maar ook houten tuintafels die wij u graag eens showen.

Wat uw smaak ook is, bij Spork Tuinmeubelen vindt u altijd een tuintafel die bij u past. Van bijvoorbeeld het bijzondere teakhout, gewoon hout of een ander materiaal. Hieraan kunt u dan lekker borrelen, een spelletje doen, een hapje en een drankje nuttigen of iets anders.

Tijdens de lente en zomer is de tuintafel het centrum van je huishouden. Hier drinkt u 's ochtends uw koffie en sluit u 's avonds de dag af met een gezellige barbecue of een lekker diner. Zo'n tuintafel moet stevig zijn, lang mee gaan en goed zitten. Een tuintafel met een blad van graniet is zwaar maar daardoor erg solide. Als je natuurlijke materialen goed onderhoudt, worden ze op een mooie manier oud zodat u er jarenlang plezier van kunt hebben. Een stukje lichter, maar net zo mooi als natuursteen, is een tuintafel met een blad van spraystone. Vaak zijn deze tafels licht van gewicht omdat het frame van aluminium is. Deze tafels zijn gemakkelijk te verplaatsen. Het voordeel bij de tafels met een aluminium frame is dat ze licht van gewicht zijn. Hierdoor kant u uw tuintafel snel en makkelijk verplaatsen, op het moment dat de zon zich ergens anders concentreert in uw tuin.

Laat u adviseren in een van onze winkels door een vak professional, of in het geval u uw keuze al heeft gemaakt kunt u direct kopen via onze webshop.