Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Selectief schaduw creëren in uw tuin

Soms wilt u even ontsnappen aan de zon. Hiervoor is een parasol een prima oplossing. Spork Tuinmeubelen biedt diverse soorten parasols aan met bijbehorende accessoires. Tevens bieden wij parasols aan voor horecaondernemingen. Wij bieden u parasols in alle soorten, vormen en maten. Wij bieden parasols aan van de merken: Glatz, Garden Impressions en 4 Seasons.

Met de Glatz parasols kan u net zo lang buiten blijven zitten als dat u wilt, ook op koelere dagen of later op de avond. Een ding heeft u thuis niet en dat is sluitingstijd! Alle parasols van Glatz zijn tegelijk modern en tijdloos en passen zich aan als een kameleon in haar omgeving. Horecaondernemers, hoteleigenaren of restauranthouders moeten dagelijks presteren: ten dienste van hun gasten. Gastvrijheid kenmerkt zich door geborgenheid, comfort en kwaliteit. Dit alles en nog veel meer bieden de parasols van Glatz met middenstok of vrije arm. Ze zijn beschikbaar in diverse vormen, maten, uitvoeringen, kleuren en bedieningen.

De zweefparasols van 4 Seasons zijn ook ideaal voor loungen en genieten. Zweven wilt zeggen: vrij hangend. Dit zorgt voor meer dynamiek en een ruimtelijkere inrichting. 4 Seasons biedt ook diverse parasols aan met middenstok. Alle parasols van 4 Seasons zijn in verschillende kleuren en afmetingen verkrijgbaar.

Laat u snel adviseren in één van onze winkels en vergelijk de verschillende soorten, opties en uitvoeringen. Of bestel direct via onze webshop.