Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Onderhoudsproducten voor behoud van de kwaliteit

Onderhoud is cruciaal wilt u dat uw product dezelfde waarde en kwaliteit behoud. Wij bieden bijvoorbeeld onderhoudsproducten aan van 4 Seasons. Wilt u de levensduur van uw tuinmeubelen verlengen, dan dien je deze te onderhouden. 4 Seasons Outdoor heeft voor de verschillende materialen specifieke onderhoudsmiddelen op de markt gebracht, waardoor je tuinset of loungeset er langer als nieuw uit blijft zien. De intensiteit van het onderhoud is erg afhankelijk van het materiaal waaruit je tuinset bestaat.

Alle tuinmeubelen van 4 seasons outdoor zijn onderhoudsvriendelijk. Dit betekend dat u weinig tot geen onderhoud hoeft te plegen aan uw tuinset. Toch op den duur gaat u bepaalde dingen zien. Door het gebruik van de juiste onderhoudsmiddelen kunt u daadwerkelijk de levensduur van uw tuinmeubelen verlengen. Veel beschermende midden zorgen er voor dat UV-licht minder invloed heeft op de materialen ook zijn ze water- en vochtwerend. Hierdoor behoudt het tuinmeubel stuk veel langer zijn originele kleur. Meer genot dus, van uw mooie tuinmeubel!

Wij raden aan om uw tuinmeubelen minimaal een keer per jaar te onderhouden. Hiervoor bieden wij dan ook diverse onderhoudsproducten aan voor uw tuinmeubelen. Voor een maximale bescherming kunt u het beste het onderhoud 2 of 3 keer halen. Hoe frequent onderhoud gepleegd moet worden, hangt natuurlijk ook af of uw tuinset wel of niet het hele jaar buiten staat en of het beschermd wordt door een beschermhoes.

Laat u adviseren in een van onze winkels door een vak professional, of in het geval u uw keuze al heeft gemaakt kunt u direct kopen via onze webshop.