Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Collectie loungesets

Spork Tuinmeubelen biedt u diverse lounge sets aan voor in uw tuin. Wij bieden u lounge sets aan van de merken: 4 Seasons Outdoor, Kettler en Bellagio. Duurzaamheid en bestendigheid omschrijven de tuinmeubels van 4 Generations Outdoor Living uitstekend. De loungesets kunt u uitproberen in één van onze winkels in Simpelveld of Sittard.

Kettler loungesets zijn van hoogwaardige kwaliteit. De productie vindt plaats in Duitsland. Het merk Kettler staat synoniem voor kwaliteit en innovatie.

De loungesets van Kettler hebben een duidelijke belijning. Met hun overeenstemmende kleurencombinaties toveren zij een elegant beeld op elk terras. Beleef het nu in uw eigen tuin. Met de Kettler loungesets verandert u uw eigen tuin in een stijlvolle ambiance. De loungesets van Kettler kunt u het hele jaar buiten laten staan. Kettler is al meer dan 60 jaar een marktleider op het gebied van tuinmeubels.

De prachtige loungesets en tuinset in diverse kunstof draden van Kettler komen in vele uitvoeringen en designs. Kettler speelt perfect in op de moderne behoeften van de klant. Concentreer u op waar u blij van wordt, en niet op de kwaliteit. Want die zit wel goed.

Bellagio loungesets bieden wij ook aan. Deze sets voor in uw tuin. Bellagio loungesets staan bekend om hun typische Italiaanse uitstraling. In onze showroom in Simpelveld of Sittard kunt u de Bellagio loungesets voor in uw tuin ook uitproberen.

Laat u adviseren in een van onze winkels door een vak professional, of in het geval u uw keuze al heeft gemaakt kunt u direct kopen via onze webshop.