Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Liggen en relaxen met ligbedden van Spork Tuinmeubelen

Een ligbed of ligstoel is ideaal tijdens de warmere zomerperiode. Relax, leun even achterover en geniet. De ligbedden van Hartman, 4 Seasons of Domus, Kettler of Grosfillex zorgen voor een optimale bevrediging van al uw wensen. Het relaxen in uw tuin kan nu echt beginnen.

Een ligstoel is onderhoudsvriendelijk en comfortabel. Voor de horizontale slapers of relaxers bieden wij enkele ongelooflijk fijne ligbedden aan. Zit u toch liever? Dan hebben we ook stoelen die u kan stellen in verschillende houdingen. Een ligstoel is wat minder groot en handzamer.

Een ligbed in uw tuin kan een echte eyecatcher zijn. Maar kan ook juist onopvallend, maar wel praktisch zijn. Wij bieden beide soorten ligbedden voor in uw tuin. Wilt u samen liggen en genieten in een ligbed? Dan kan dit ook. Tweepersoons ligbedden behoren ook tot de producten in ons assortiment.

Pak elk zonnestraaltje mee met de ligstoelen van Hartman. Geniet van het buitenleven met de een- of tweepersoons ligbedden van 4 Seasons. Of kies voor de ligbedden van Domus van hoogstaande kwaliteit en design om lang te kunnen genieten in uw tuin. Geniet in stijl! De beste materialen voor buitengebruik worden gebruikt in de ligstoelen en ligbedden die Spork aanbiedt. Laat u snel adviseren in één van onze winkels of koop direct via onze webshop.

Laat u adviseren in een van onze winkels door een vak professional, of in het geval u uw keuze al heeft gemaakt kunt u direct kopen via onze webshop.