Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Parasols voor het selectief creëren van schaduwplekken

Spork Tuinmeubelen biedt u diverse parasols aan voor in uw horeca onderneming. Ontsnap even aan de snikhete omgeving en relax onder een horeca parasol die uw klanten perfect beschermd tegen de zon.

Veel horeca parasols die wij aanbieden zijn naar eigen smaak samen te stellen met passende accessoires, zoals een regengoot of passende verlichting. Bij bieden diverse horeca parasols aan van Glatz. De Glatz horeca parasols nodigt uit om lang buiten te blijven vertoeven. De belangrijkste focus voor de Glatz parasols ligt bij het welzijn van de gasten. Daarnaast worden de parasols van Glatz gekenmerkt door de veiligheid, comfort en kwaliteit die ze hebben.

De parasols die wij in het assortiment hebben toveren uw terras of paviljoen om tot een waar schaduwparadijs. Elke parasol munt ergens anders in uit. Bijvoorbeeld de Glatz Abiente parasol: perfect geschikt voor plekken waar het harder waait. Maar ook de Glatz Castello horeca parasols, die zich kenmerken door de aanpasbaarheid en accessoires die eraan toegevoegd kunnen worden. Laat u in onze winkel adviseren door een van onze productspecialisten.

Laat u adviseren in een van onze winkels door een vak professional, of in het geval u uw keuze al heeft gemaakt kunt u direct kopen via onze webshop.