Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Wordt helemaal happy met de buitenhaarden van Happy Cocooning

Happy Cocooning is het merk dat wij van Spork Tuinmeubelen verkopen op het gebied van buitenhaarden. Warmte creëren op uw terras of in uw tuin is nog nooit zo makkelijk geweest met de buitenhaarden van Happy Cocooning. We verkopen 3 varianten van de buitenhaarden van Happy Cocooning. Dit zijn 2 Cocoon Tables: vierkant en rechthoek. Maar ook verkopen wij de Happy Cocooning Cocoon Hout rechthoek. Deze Happy Cocooning buitenhaard is van een houten frame, dat zorgt voor de ultieme buitenhaard beleving.

Probeer het zelf uit! En laat u eens de haarden van Happy Cocooning showen in een van onze winkels in Simpelveld of Sittard. Een van onze gespecialiseerde medewerkers laat u graag de mogelijkheden zien.

Een voordeel aan de buitenhaarden van Happy Cocooning is tevens dat ze door middel van een gasdrukregelaar te bedienen zijn. Hierdoor zijn ze extreem makkelijk in gebruik en kunt u veilig en verantwoord warmte creëren op uw terras of in uw tuin.

Laat u adviseren in een van onze winkels door een vak professional, of in het geval u uw keuze al heeft gemaakt kunt u direct kopen via onze webshop.