Weerbestendige tuinmeubelen kopen

Weerbestendige tuinmeubelen kopen
14 oktober 2017
Weerbestendige tuinmeubelen kopen

Weerbestendige tuinmeubelen

Weerbestendige tuinmeubels zijn tuinmeubels welke tegen een buitje en zelfs meer kunnen. Deze tuinmeubels zijn gemaakt van materialen die regen, wind en vorst van de natuur kunnen weerstaan.

In de wereld van weerbestendige loungesets zijn er ook nog verschillende kwaliteitslagen. Weerbestendig betekent namelijk niet volledig weerbestendig. In dit blog leg ik je uit welke weerbestendige varianten wij in ons assortiment hebben en welke loungesets hierbij passen.

Loungesets van Exotan

Weerbestendige loungesets van Exotan zijn écht weerbestendig. Doordat Exotan in haar loungesets gebruik maakt van het bekende fast-dry foam materiaal, zijn deze sets écht waterdicht. De fabrikant van Exotan heeft haar serie loungesets ingedeeld in tweeën. In ons assortiment vindt je dan ook: weerbestendige Exotan tuinmeubels en weerbestendige tuinmeubels uit de Triniti serie.

Mooie sets uit de series van Persoon zijn bijvoorbeeld de Triniti Tom loungeset of de Exotan Rhodos loungeset.

Loungesets kunnen gedurende een lange regenachtige periode en de winter buiten blijven staan. Wel moet de set minimaal 2 keer per jaar onderhouden en gereinigd worden. Dit doe je met een speciaal reinigingsmiddel en beschemringsmiddel, genaamd silvertex cleaner en silvertex protector. Laat je hierover adviseren in onze megastore.

Door het gebruik van alleen maar hoogwaardige materialen, staat comfort en genot hoog op het lijstje bij de fabricage van een loungeset bij Exotan. Laat je kussens en set rustig buiten staan gedurende de winter. Maak kennis met de kwaliteit van tuinmeubels van Persoon Outdoor Living!

Loungesets van LIFE Outdoor Living

Loungesets van LIFE Outdoor Living zijn een lust voor het oog. Ze zijn niet alleen strak vormgegeven en passen in deze moderne tijd, maar zijn ook van een ongekend hoge kwaliteit.

De sets zijn vervaardigd uit robuust aluminium frame, vaak met warme elementen als teak of Keramiek gecombineerd. De kussens zijn vervaardigd uit textilene met kussens met waterdichte binnenhoezen. Deze kussens kunnen een behoorlijke tijd buiten blijven liggen. Wij adviseren altijd om bij lange natte perioden de kussens rechtop te plaatsen zodat het water er beter uit weg kan. Of de kussens bij lange natte perioden de kussens af te dekken met een afdekhoes, of binnen op te bergen.

Mooie producten uit de LIFE Outdoor Living die de kenmerken: weerbestendigheid, kwaliteit en hoogwaardig design dragen, zijn bijvoorbeeld de: LIFE Delta loungesetsLIFE Block loungesets & LIFE Passion loungesets.

Pluspunten van LIFE Outdoor Living kussens

  • Volledig weerbestendig
  • Drogen snel
  • UV bestendig
  • Kleurvast

LIFE Outdoor Living maakt gebruik van hoogwaardige materialen als: gerecycled teak (mooi én goed voor het milieu), aluminium, HPL, RVS, spraystone, gehard glas en kunststof. Tuinmeubels van LIFE zijn stijlvol en gedurende lange natte perioden waterafstotend.

Weerbestendige tuinmeubels van 4 Generations Outdoor Living

Er is een algemeen kenmerk bij weerbestendige tuinmeubels van 4 Generations Outdoor: je betaalt een zeer schappelijke prijs voor een kwalitatief meubel. En natuurlijk geschikt voor alle 4 de seizoenen.

Gekeken naar de kussens en materialen waaruit de loungeset gefabriceerd is, zijn dit hoogwaardige en kwalitatieve materialen. De kussens van de meubels van 4 Generations zijn 6-8 uur waterafstotend. Tegen een buitje zijn de tuinmeubels van 4 Generations Outdoor bestand!

Kwaliteitskussens van 4 Generations Outdoor Living

Als er een lange natte periode op komst is, is het ten zeerste aan te raden om de kussens van je loungeset op te bergen in bijvoorbeeld een kussen opbergbox van Biohort. Wij bieden jou de meubels van 4 Generations Outdoor aan tegen de scherpste prijzen, door directe import en verkoop.

Toppers in ons assortiment van 4 Generations zijn bijvoorbeeld de Nebraska lounge/dining set & Siënna loungeset en de Barcelona lounge/dining set. Nog een pluspunt van de sets van 4 Generations Outdoor, is dat de all weather kussens afritsbare hoezen hebben, zo kan je deze gemakkelijk schoonmaken.

Kom naar onze megastore te Sittard en maak kennis met tuinmeubels van Persoon, LIFE Outdoor Living, 4 Generations Outdoor Living of onze andere series. Onze vak professionals helpen jou graag bij het maken van je keus.