Tuinmeubeltrends 2018

Het was weer een lust voor het oog: op zoek naar de nieuwe tuinmeubeltrends van 2018! Doe inspiratie op en bekijk de nieuwe tuinmeubeltrends in dit blog. Of je nu net je tuin aan het inrichten bent, of op zoek bent naar een vervanger voor je huidige tuinmeubel. Lees snel verder en ontdek de nieuwe trends! 

teakhouten tuinmeubel trend 2018

Tuinmeubeltrend: hanging eggs

Hanging eggs waren vorig tuinmeubelseizoen ook al erg populair. Maar in 2018 ga je ook andere versies van hanging eggs tegenkomen. Naast de alom bekende hangende stoelen heb je nu ook standing eggs. Zowel voor één persoon als voor z'n tweetjes. En uiteraard in diverse natuurlijke kleuren te verkrijgen. 

Hanging egg tuinmeubeltrend     tuinmeubel trend 2018 hanging egg

Nieuwe trend: rope tuinmeubels

Rope tuinmeubels zijn stoere trendsetters. Het materiaal van de tuinmeubels is eigenlijk niets meer dan nylondraad. Rope tuinmeubels worden namelijk gemaakt van nylon. Een sterk, onderhoudsvriendelijk en kwalitatief materiaal. Het rope materiaal is chique en stijlvol. Op een simpele manier iets unieks creeëren, gaat gemakkelijk met rope tuinmeubels. Een prachtige tuinmeubelentrend in 2018. Rope in combinatie met strakke lijnen, teakhout en/of RVS gaan we zeker terug zien in de nieuwe tuinmeubelencollectie. 

Rope tuinmeubeltrend     Rope tuinmeubeltrend

rope tuinmeubelen trends 2018

Aluminium tuinmeubels anno 2018

Aluminium tuinmeubels waren vorig seizoen óók al erg populair. Maar deze hebben net zoals de hanging eggs een upgrade gekregen. Aluminium wordt veel gebruikt In loungesets, tuintafels en stoelen. Maar in 2018 krijgen de aluminium tuinmeubels een upgrade. De tafelbladen zijn niet langer recht met strakke lijnen. Van teak of een ander materiaal gemaakt. Ga back to basic met een aluminium tuinmeubel met boomstam tafelblad. Deze boomstamtafels ga je in 2018 zeker terug zien! Speels, uniek, degelijk en stoer. 

aluminium tuin trend 2018

Groot, groter, grootst

Heerlijke grote loungebedden, voor jezelf of voor jullie samen. Samen liggen en genieten, op jullie loungebed. En uiteraard is deze in een prachtig jasje gestoken en gemaakt van de meest degelijke materialen. Nieuwe loungebedden van gerenommeerde merken vindt je ook in de tuinmeubelencollectie van 2018.

ligbedden tuin 2018

Vironwood tafels

Vironwood tafels ga je ook terug zien in de nieuwe collectie. Deze tafels zijn gefabriceerd van een materiaal dat al 15 jaar voor kunststof kozijnen gebruikt wordt. Een strakke en tegelijkertijd elegante oplossing voor tuintafels en tuinmeubilair. 

vironwood tuintafel

Inspiratie opgedaan? Bezoek onze winkel!

Nu je genoeg inspiratie op hebt kunnen doen door middel van dit blog, nodig ik je van harte uit een bezoek te brengen aan onze megastore te Sittard! 3000 m2 aan tuinmeubelen, tafels, loungesets, barbecues en véél meer! Ontdek de nieuwe collectie tuinmeubels in Sittard. Onze vak professionals helpen je graag verder bij het maken van je keuze.