Timmermans Tuinmeubelen opent zesde vestiging in Sittard

Timmermans Tuinmeubelen opent zesde vestiging in Sittard
24 februari 2022
Timmermans Tuinmeubelen opent zesde vestiging in Sittard

Naast vestigingen in Utrecht, Roermond, Venlo, Horst en Heerlen opent Timmermans Tuinmeubelen in Sittard.

In Limburg wordt Timmermans Tuinmeubelen hierdoor de grootste speler. Door de overname van Spork Tuinmeubelen in juli 2021 telt Timmermans 6 vestigingen totaal. De strategische ligging van Sittard is een ideale toevoeging aan het servicegebied.

Grote verbouwing

Na een verbouwing van enkele maanden opent de winkel zaterdag 26 februari haar deuren. De coronacrisis was geen reden om groei te temperen.

Ralf Peters, directeur vertelt: “De laatste jaren geeft de consument steeds meer geld uit aan zijn tuin(set) en met deze megastore in Sittard kunnen wij nog meer trends op het gebied van tuinmeubelen laten zien.”.

Paradepaardje

Met een winkeloppervlak van 3000 vierkante meter wordt Sittard de grootste winkel van Timmermans. “Het moet echt ons paradepaardje worden. Met een mix van collecties. We zoeken naar goede sortering, of je nu net gaat samenwonen of op zoek bent naar een iets exclusievere tuinset. Behalve prullen, die verkopen we niet.”, aldus Peters.

Openingsweek

Tijdens een feestelijke openingsweek van zaterdag 26 februari tot en met zondag 6 maart worden verschillende acties georganiseerd.