Timmermans Tuinmeubelen neemt Spork Tuinmeubelen Sittard over
7 oktober 2021
Timmermans Tuinmeubelen neemt Spork Tuinmeubelen Sittard over

Per 1 juli 2021 is Spork Tuinmeubelen overgenomen door Timmermans Tuinmeubelen B.V.

Naast winkels in Venlo, Horst, Roermond, Heerlen en Utrecht voegt Timmermans Tuinmeubelen nu ook een 3000 m2 grote showroom in Sittard toe aan het winkelaanbod. Oud-eigenaar Marcel Spork zal werkzaam blijven binnen Timmermans Tuinmeubelen (Sittard) en daarnaast samen met oud-eigenaar Roy Spork de jacuzzishop vanuit dezelfde locatie blijven voeren.

Sittard, 3 juli 2021 – Timmermans Tuinmeubelen neemt Spork Tuinmeubelen te Sittard over. Deze tuinmeubelspecialist sinds 1972, voegt naast winkels in Horst, Venlo, Roermond, Heerlen en Utrecht nu ook een flagshipstore in Sittard toe aan haar portfolio.

Timmermans Tuinmeubelen biedt een grote collectie tuinmeubelen van hoogwaardige kwaliteit tegen de scherpste prijzen en met deze overname verstevigt Timmermans Tuinmeubelen haar positie als tuinmeubelspecialist. “Door de overname van Spork, kunnen we nog harder groeien in een snel veranderende (digitale) wereld. De vraag naar onlineshopping en een offline winkelervaring herbeleven groeien explosief. Na meer dan 107 jaar (sinds 1914) is het daarom tijd om het stokje over te dragen. ”, aldus Roy Spork, eigenaar.

Het voltallige personeel van Spork wordt overgenomen door Timmermans Tuinmeubelen.

Over Spork Tuinmeubelen

Spork Tuinmeubelen is een tuinmeubelenspecialist uit Limburg met een megastore in Sittard. 3000 m2 aan tuinmeubelen en specialistische merken. Meer dan 1000+ combinaties zijn mogelijk en diverse modellen jacuzzi’s etaleren de prachtige winkel. Spork Tuinmeubelen biedt tuinmeubelen van een hoge kwaliteit en passend design voor een schappelijke prijs. Het buitenleven voor iedereen toegankelijk maken, is haar doel. Meer weten over Spork Tuinmeubelen? Bezoek de website of kom langs in Sittard!

Meer informatie

Contactpersoon: Roy Spork
E-mail: roy@spork.nl
Bezoekadres Sittard: Dr Nolenslaan 149, 6136 GM Sittard
Aanvragen interview/beeldmateriaal: roy@spork.nl