Spork Tuinmeubelen winnaar B3 Pluim Award 2019

Spork Tuinmeubelen winnaar B3 Pluim Award 2019
19 juni 2019
Spork Tuinmeubelen winnaar B3 Pluim Award 2019

Spork Tuinmeubelen trotste winnaar van B3 Pluim Award 2019

Sittard, 17 juni 2019 – Spork Tuinmeubelen is de glorieuze winnaar van de B3 Pluim 2019. De pluim wordt jaarlijks uitgereikt aan de onderneming uit de tuinmeubelenbranche die een bijzondere prestatie heeft geleverd. De prijs werd maandag 17 juni 2019 uitgereikt tijdens de Garden Preview tuinbeurs in Houten. B3 is de overkoepelende branchevereniging voor bedrijven die actief zijn met ontwikkeling, productie en verkoop van tuinmeubelen en –textiel.

Spork Tuinmeubelen is afgelopen maandag 17 juni 2019 verkozen tot winnaar van de B3 Pluim Award. De award is ingesteld voor de onderneming die een bijzondere prestatie heeft geleverd in tuinmeubelland. Spork Tuinmeubelen is een familiebedrijf in tuinmeubelen sinds 1914.

Proces van genomineerde naar winnaar

Spork Tuinmeubelen is samen met twee anderen door branchevereniging B3 geselecteerd als genomineerde. Alle tuinmeubelen- en textielwinkels aangesloten bij de brancheverneiging waren deelnemers. Spork Tuinmeubelen kwam als beste uit de test en is door de branchevereniging en vakkundige jury verkozen tot winnaar.

Roy Spork, eigenaar van Spork Tuinmeubelen is verheugd: "Meermaals zijn we genomineerd voor de award beste tuinmeubelenwinkel, dat we hem dan nu echt mogen winnen, is de eer voor jarenlang hard werken en de kers op de taart."

Over Spork Tuinmeubelen

Spork Tuinmeubelen is een tuinmeubelenspecialist uit Limburg met een megastore in Sittard. 3000 m2 aan tuinmeubelen en specialistische merken, meer dan 1000+ loungesets en jacuzzi’s etaleren de prachtige winkel. Spork Tuinmeubelen biedt tuinmeubelen van een hoge kwaliteit en passend design voor een schappelijke prijs. Het buitenleven voor iedereen toegankelijk maken, is haar doel.