Buitenhaarden Happy Cocooning en Cosi

Buitenhaarden Happy Cocooning en Cosi
Posted in: Buitenhaarden
Geschreven door:

Heerlijk natafelen met een kwalitatieve buitenhaard

Dat heerlijke zomerse gevoel: natafelen na het diner en uiteindelijk ben je uren verder. Maar omdat het te koud wordt moet je je verkassen naar binnen. Hartstikke zonde toch? Ons motto is immers dat je je tuin als verlenging van je interieur moet zien. Door te kiezen voor een gashaard van Happy Cocooning of Cosi kies je voor kwaliteit en warmte!

De voordelen van een gashaard

Een gashaard heeft een paar overduidelijke voordelen. Zo heb je geen last van roet en stinkt het niet. Daarnaast is het een stuk veiliger, doordat je niet zelf vuur hoeft te gaan maken. Geen gedoe dus met aanmaakblokjes en hout. Ook zijn gashaarden vaak erg mooi vormgegeven en dus een waar designobject. Het allergrootste voordeel van een gashaard is nog wel: aan is aan en uit is uit. Niet meer de onzekerheid of er toch nog iets aan het branden is.

Happy Cocooning buitenhaarden

Onder het motto: the best things in life are meant to be shared. Is een gashaard perfect voor het veilig creëren van warmte. Happy Cocooning gashaarden zijn vervaardigd uit composiet materiaal. Bij elke Happy Cocooning gashaard zijn optische houtblokken en lavastenen meegeleverd. Daardoor lijkt het vuur op een hout gestookt vlammenspel en behoud je dus toch de sfeer van een echt houtvuur.

De Happy Cocooning Cocoon Tables zijn trendy. Het zijn moderne tuintafels met een ingebouwd gasvuur. Door het ingebouwde gasvuur dus extra veilig en optimaal in gebruik. De Cocoon Tables kunnen tevens als grill gebruikt worden, als je de grillplaat op de haard legt.

Vormen en afmetingen

De Cocoon Tables zijn er in verschillende vormen én afmetingen en materialen. Hierdoor is er keuze genoeg en altijd een haard die goed bij je past. De lounge & dining gashaarden van Happy Cocooning zijn bijvoorbeeld vervaardigd uit rvs en teak of composiet.

Onderhoud van een gashaard

Bij optimaal genieten hoort amper onderhoud. Bij de Happy Cocooning buitenhaarden heb je daar geen omkijken naar. Het enige dat hoeft te gebeuren is het schoonhouden van de haard. De materialen van de Happy Cocooning buitenhaard zijn zodanig gefabriceerd dat ze jarenlang meekunnen. Daarom koop je een Happy Cocooning gashaard!

Inbouwbranders & koelers

Happy Cocooning heeft ook inbouwbranders & koelers. Hiermee kan je bijvoorbeeld een brander in een tafel inbouwen. Voor de mensen die al een loungemeubel hebben en geen losse haard willen is dit een ideale oplossing. Het is eenvoudig te realiseren, maar het resultaat is grandioos. De inbouwkoelers van Happy Cocooning kunnen overdag in de tafel geplaatst worden en ’s avonds gemakkelijk gewisseld voor de inbouwbrander.

Aansluiten op aardgas

Het is mogelijk om jouw Happy Cocooning Cocoon Table aan te sluiten op aardgas. De tafel moet dan worden omgebouwd en worden aangesloten door een erkend installateur. Informeer naar de mogelijkheden.

Op zoek naar een trendy buitenhaard met een gaaf design? Bekijk ons aanbod Happy Cocooning & Cosi buitenhaarden!

16 februari 2018