Best geteste vrijhangende parasol
7 juni 2018
Best geteste vrijhangende parasol

Parasols beste uit de test

Welke vrijhangende parasol moet ik kiezen? Wat is het verschil in prijs, kwaliteit en het materiaal? Kan ik mijn parasol kantelen? Dit zijn allemaal vragen welke je jezelf stelt, als je een parasol gaat kopen. De vrijhangende parasol moet immers goed passen bij jouw situatie. In dit blog lees je alles over de best geteste parasols!

Vrijhangende (zweef)parasols hebben als groot voordeel, dat je geen stok in het midden hebt. Hierdoor zijn vrij hangende parasols perfect te gebruiken als je bijvoorbeeld een loungeset of dining set onder de parasol wilt plaatsen. Zweefparasols zorgen voor meer dynamiek en ruimte onder de parasol. Maak kennis met de toppers uit ons assortiment. Deze toppers variëren in grootte, opties en mogelijkheden, kleuren en degelijkheid.

4 Seasons Siësta Premium parasol

Een alleskunner. De 4 Seasons Siësta Premium parasol kan je alle kanten op draaien. De stof van een Siësta Premium parasol blijft daarnaast jarenlang mooi. Dit komt doordat de Siësta uit een kleur- en UV vaste stof is vervaardigd.

Door het gebruik van dikke materialen is de Siësta Premium een van de meest degelijke parasols van 4 Seasons. De 4 Seasons Siësta parasol is verkrijgbaar in de afmetingen: 300 x 300 cm en rond 350 cm in diverse kleuren. .

Navigeer snel naar

Voordelen 4 Seasons Siësta Premium parasol

  • Sterke materialen
  • 360 graden draaibaar
  • Dikke aluminium basis
  • Verstevigde baleinen
  • Windvang bovenop parasoldoek
  • 5 jaar garantie

Garden Impressions Hawaii parasol

Geen enkel zonneplekje is compleet met een parasol welke je gemakkelijk aan kan passen, zodat je precies genoeg schaduw hebt. De Garden Impressions Hawaii parasol is een topper uit hun collectie. In zijn prijsklasse is de Garden Impressions Hawaii parasol een goede keuze.

Deze klassieke parasol heeft een cover van 250 gr/m2 polyester met PA coating. Het frame van de Garden Impressions Hawaii parasol is gepoedercoat en in diverse uitvoeringen verkrijgbaar, zoals licht grijs, taupe, wit, ecru en donkergrijs.

Pluspunten van de Hawaii parasol

  • 360 graden draaibaar
  • Verticaal en horizontaal draaibaar
  • Doek blijft strak
  • Sterke constructie en bevestigingspunt
  • Mogelijkheden tot monteren lichtinstallatie of heater

Glatz Sombrano parasol

De Glatz Sombrano parasol is de best geteste vrij hangende parasol verkrijgbaar op de markt. De Zwitserse kwaliteit van Glatz zie je terug in het gehele design en uitvoering van de Sombrano parasol. De Glatz Sombrano vrij hangende parasol is bestand tegen hoge windkracht 5-6 en daarom ook perfect geschikt voor horecaondernemingen, of voor mensen die de parasol op een plaats met iets meer wind neer willen zetten.

De Glatz Sombrano parasol is een grote vrijhangende parasol. Ondanks zijn grootte is hij toch erg gemakkelijk te bedienen. Dit komt door de hendel en het voetpedaal. De parasol kan hiermee 360 graden gedraaid worden. De Glatz Sombrano kan tot maximaal 54 graden naar de zijkant gedraaid worden. De Sombrano parasol is verkrijgbaar in de afmetingen: ø 350 cm, ø 400 cm, 300 x 300 cm en 350 x 350 cm verkrijgbaar.

Ben je eruit welke parasol het moet worden? Bekijk onze online collectie en bestel direct.