Luxe spa of jacuzzi

Luxe spa of jacuzzi
2 maart 2018
Luxe spa of jacuzzi

Jacuzzi en spa experience store in Sittard

Heerlijk achteroverleunen en genieten van een wijntje, de ondergaande zon of een momentje voor jezelf. Met een spa of Jacuzzi van HotSpring Spa's of Passion Spa's geniet je van de beste kwaliteit spa’s.

Passion Spa's bij Spork Tuinmeubelen

Passion Spa's kenmerken zich als uniek en zijn van zeer hoge kwaliteit door zes verschillende elementen. Deze zes elementen noemt men ook wel de 6 P’s en zijn als volgt:

  • Perfect Water - helder schoon water
  • Planet Friendly - gemaakt met duurzame materialen
  • Personal Design - aangepast op jouw wensen
  • Precision Made - tot in de kleinste details verzorgd
  • Protection for You - bescherming door hoogwaardige techniek
  • Pleasing Massage - talloze massageopties

Schoon water in je whirlpool

Als je op zoek bent naar een bubbelbad is het belangrijk om verzekerd te zijn van schoon en puur water. Een whirlpool van Passion Spa's kent meerdere manieren om het water in perfecte toestand te houden. De eerste daarvan is door middel van een filtratiepomp. Deze pomp circuleert het water continu, waarbij het voortdurend gefilterd wordt door de filtratiepomp. Deze filtratiepomp is nagenoeg geruisloos en garandeert voortdurende reiniging van het water. Naast het filtersysteem wordt er gebruik maakt van ozon, een van meest effectieve reinigingsmiddelen om water mee te zuiveren. Als laatste, en meest bijzondere methode, hebben Passion Spa's een UV-lichtsysteem waarmee het water nog eens extra gezuiverd wordt.

Een Passion spa is mileuvriendelijk

Een bubbelbad van Passion Spa's is milieuvriendelijk en kostenbesparend. Er wordt gebruik gemaakt van drie verschillende isolatielagen. Dit zorgt voor maximale hitte retentie en minimaal energieverbruik. De filtratiepomp van de jacuzzi heeft een laag wattage en daardoor een laag verbruik. Daarnaast wordt de hitte welke vrijkomt van de pomp opgevangen, en gecirculeerd in de geïsoleerde behuizing van de jacuzzi. De pomp kan handmatig aan of uit gezet worden voor verdere energiebesparing. Als laatste hebben Passion Spa's een zeer dikke, sterke en toch lichte top welke perfect afsluit en isoleert zodat u zo min mogelijk hitte en energie kwijtraakt.

Het ontwerp van een Passion Spa is zeer gericht op de gebruiker. Alle hoeken en lijnen zijn over nagedacht en creëren een prachtig uiterlijk. Met LED-verlichting en details zoals de kleine watervallen ingebouwd in de whirlpool haal je een prachtig stuk design in huis. Creëer een sfeervolle atmosfeer in eigen tuin. Al het ontwerpen is gedaan vanuit een ergonomisch standpunt en geeft je een perfecte ondersteuning van je rug en de rest van je lichaam. De combinatie van al deze factoren biedt je comfort en design in een enkel product.

Levenslange levensduur

Elk bubbelbad van Passion spa’s zijn uitvoerig getest met het oog op een levenslange levensduur. Met betrouwbare onderdelen en grondige controle kun je met een gerust hart in je jacuzzi plaatsnemen. Elk bad dat geproduceerd wordt is tweemaal getest. Eens in de fabriek en nog eens ter plekke op het distributiepunt.

Aangename massage van een bubbelbad

Een van de belangrijkste redenen voor de aanschaf van een bubbelbad is de aangename massage die het met zich meebrengt. Alle modellen zijn ontworpen door een fysiotherapeut zodat de plaatsing van de massagejets perfect is afgesteld op de punten van je lichaam die een gunstig effect uit de massage halen. De jets kunnen verschillende soorten massages bieden. Hard of zacht, cirkelvormig of recht, met druk en richting die je zelf kunt afstellen.

Overweldigende HotSpring Spa’s

De perfecte combinatie tussen massage modules en warm water. Dat is de kracht van HotSpring Spa’s. Hot Spring jacuzzi’s bevatten baanbrekende technologie die relaxen nog aangenamer maken. Kenmerkend voor Hot Spring Spa’s is ook het intuïtieve water care systeem. Dit zorgt voor een laag energieverbruik en dus lage kosten.

Exclusieve Moto Massage DX

HotSpring Spa’s heeft in diverse modellen de Moto Massage DX jet ingebouwd. Dit is een jet met revolutionaire hydrotherapie. Deze bewegende jet levert 2 krachtige stromen water, welke je volledige rug bedienen. Deze vorm van massage is alleen in HotSpring Spa’s verkrijgbaar.

Freeflow Spa’s

Kies voor een plug ’n play spa van Freeflow Spa’s. Freeflow Spa’s biedt toegankelijke mogelijkheden. Genieten van een spa zonder moeilijkheden. Door het plug ’n play principe van Freeflow Spa’s wordt genieten nog gemakkelijker. Het enige dat je nodig hebt is een 110V input. Ook voordelen van Freeflow Spa’s zijn:

  • U geniet van Freeflow Spa’s zonder interne constructie.
  • Plug ’n play principe.
  • Heerlijke warmte en massageopties voor medische doeleinden.
  • Compacte afmetingen, dus overal te plaatsen.

Ontdek de luxe van een spa of jacuzzi in onze megastore of op de website van Jacuzzi Limburg.

Waarom kiezen voor een HotSpring jacuzzi?

  • Revolutionaire Shootingstream jets
  • Krachtige Jetstream jet
  • Draaiende Hydromassage jets
  • Hot Spring Spa Water Care systeem
  • 100% No-Bypass filtratie
  • TRI-X filter
  • SilentFlo 5000® circulatie pomp
  • FiberCor isolatie

Nieuwsgierig naar ons kwalitatieve en uitgebreide aanbod jacuzzi's? Bekijk de website van Spabad Limburg of bezoek ons in Sittard voor advies!