LIFE Outdoor Living tuinmeubelen in onze megastore

LIFE Outdoor Living tuinmeubelen in onze megastore
3 juli 2019
LIFE Outdoor Living tuinmeubelen in onze megastore

Prachtige tuinmeubelen van LIFE Outdoor Living bekijken in Sittard

In onze tuinmeubelen megastore te Sittard hebben wij van verschillende merken shop-in-shops. Dit zijn eilandjes specifiek ingericht met alleen producten van dat merk. Een van deze shop-in-shops is het prachtige tuinmeubelen eiland van LIFE Outdoor Living. In onze megastore te Sittard maak je kennis met de Nevada tafelPalermo parasol maar ook de loungesets van LIFE! Lees in dit blog meer over enkele toppers uit de LIFE collectie.

LIFE Delta ligbed: royaal en strak afgewerkt

In het LIFE Delta ligbed zie je overduidelijk het design terugkomen van de Delta serie. Strakke vormen en een robuuste uitstraling. Bij het LIFE Delta ligbed is dit niet anders. Het ligbed is vervaardigd uit onderhoudsarm aluminium en kan optioneel worden gebruikt met een ligbedkussen. Qua kleurcombinatie is er geen betere keuze, als je houdt van een strakke en moderne uitstraling!

Technisch gezien is het LIFE Delta ligbed ook van alle gemakken voorzien. Aan de achterzijde van het ligbed bevinden zich wieltjes, waardoor je gemakkelijk het ligbed kan verplaatsen. Het LIFE Delta ligbed is daarnaast in 6 verschillende standen te verstellen. Ultiem genot gerendeerd!

LIFE Primavera: uitschuifbaar tot 340 cm

De Primavera tuintafel van LIFE is een designtopper met keramiek tafelblad. Maximaal uitgeschoven biedt de LIFE Outdoor Living Primavera tuintafel plaats voor 12 personen. De Primavera tuintafel is strak afgewerkt. Dit zie je vooral aan het tafelblad, welke een keramieklaag met betonlook heeft. De uitschuifmodule van de Primavera tafel is erg gemakkelijk in gebruik.

Pluspunten Primavera tuintafel

  • Keramiek tafelblad
  • Uitschuifbaar tot 340 cm
  • Geschikt voor max. 12 personen
  • U-vorm tafelframe

LIFE Mixx ronde tuintafel: ronde elegantie

LIFE combineert prachtig aluminium met (teak)hout. Zo ook bij de ronde tuintafel Mixx. De Mixx ronde tuintafel van LIFE Outdoor Living heeft een aluminium onderstel en houten tafelblad. De combinatie van donkere kleuren en hout past perfect bij een elegante en moderne uitstraling. De Mixx ronde tuintafel is royaal en met een diameter van 180 centimeter, biedt hij ruim plaats voor 6 personen.

Navigeer snel naar

LIFE Juwel barset: compacte en stevige barset

De LIFE Juwel barset is een set welke je multifunctioneel in kan zetten. Met de bartafel en 4 barstoelen welke aan de bartafel geplaatst kunnen worden, heb je voor een zeer schappelijke prijs een kwalitatieve barset met de kwaliteit gewend van LIFE Outdoor Living.

LIFE Outdoor Living werkt graag met degelijke aluminium materialen. Wit of antraciet/donker aluminium heeft als voordeel dat het erg neutraal is in kleurkeuze. Een strakke afwerking en degelijke kwaliteit is gegarandeerd.

LIFE Juwel barstoel: degelijk en onderhoudsvriendelijk

Een onderdeel van de Juwel barset is de Juwel barstoel. Deze degelijke barstoel past qua design en materiaalkeuze natuurlijk perfect in het plaatje van de Juwel bartafel. Samen vormt dit de Juwel barset. Maar de barstoel is ook los verkrijgbaar.

De Juwel barstoel kort samengevat

  • Stevige aluminium constructie
  • Textileen zitting: gemakkelijk schoon te houden

Bekijk de Juwel barstoel en in combinatie met de Juwel bartafel samen in onze megastore. Overtuigd? Bestel dan de Juwel barset direct online in onze webshop!

Bekijk diverse LIFE Outdoor Living tuinmeubels in onze winkel

Verschillende strakke en trendy loungesets vervaardigd uit de beste kwaliteit, kun je komen bekijken in onze shop-in-shop in Sittard. Kom proefzitten op de LIFE tuinsets en bekende Block loungeset, maar ontdek ook de nieuwe trends en modellen voor het nieuwe jaar.

Bezoek ons

LIFE Nevada tafel in wit/lava: riante vormen en degelijke constructies

De tafel en loungeset van LIFE Outdoor Living kenmerken zich door het royale grote design met riant gebruikte vormen. De LIFE Nevada tafel heeft een dik aluminium onderstel welke in wit of lava kleur verkrijgbaar is. Naast het dikke onderstel heeft de Nevada tafel ook een net zo’n dik teakhouten tafelblad. Het tafelblad is maar liefst 8 centimeter dik.

Pluspunten van de LIFE Nevada tafel

  • Perfect te combineren met Primavera tuinstoelen
  • Dikke teakhouten tafelblad
  • U-tafelprofiel

Kies jij ook liever voor een kwalitatieve tuintafel?

Met LIFE Outdoor Living ben je verzekerd van een super kwaliteit. Dit komt door de gebruikte materialen, de fabricage en de constructie. LIFE Outdoor Living maakt met deze gedachte well-known tuinmeubelen tegen een scherpe prijs. Continu met focus op kwaliteit en tuincomfort.

LIFE Concept tafel wit/lava frame met natural teak/greywash tafelblad

De LIFE Concept tafel is conceptueel: zelf samen te stellen naar uw wensen en smaak. Basis blijft dat de Concept tafel een moderne klassieker is door de strakke vormen en het design waar LIFE Outdoor Living met haar tuinmeubelen bekend om staat.

De Concept tafel is verkrijgbaar als volgt:

  • Keuze tafelframe: wit of lava kleur
  • Keuze tafelblad: natural teak of grey wash teak
  • Afmetingen: 180 x 90 cm of 210 x 90 cm

De LIFE Concept tafel is praktisch in gebruik en heeft een prachtig neutraal design dat perfect past in een moderne hedendaagse tuin. Bekijk de LIFE Concept tafel in onze megastore of bestel direct in onze webshop!

LIFE Palermo parasol: 180 graden draaibare parasol

De LIFE Palermo parasol is een kwalitatieve topper welke volledig gedraaid kan worden. Horizontaal, maar ook verticaal. Dit maakt dat je met de Palermo parasol gemakkelijk schaduwplekken kan creëren.

De LIFE Palermo parasol is vervaardigd uit stevig polyester doek. Qua gebruiksgemak is de Palermo parasol gemakkelijk te bedienen. Dit komt door de soepele handels, welke het horizontaal alsook verticaal verstellen erg makkelijk maken. Ervaar het in onze megastore! De Palermo parasol kan optioneel worden geleverd met een granieten parasolvoet met wielen. Hierdoor kun je ondanks de grote afmeting van de Palermo parasol, de parasol gemakkelijk verplaatsen.

Optioneel kan de in de Palermo parasol LED-verlichting geïntegreerd worden. Informeer naar de mogelijkheden in onze megastore of online!

De Palermo parasol is verkrijgbaar in de volgende afmetingen:

Over de LIFE Outdoor Living collectie van Spork Tuinmeubelen

Sinds februari 2016 zijn wij officieel dealer van LIFE Outdoor Living tuinmeubelen. De LIFE Outdoor Living tuinmeubelencollectie bestaat uit een collectie met diverse materialen, zoals aluminium, vlechtwerk, old teakhout, maar ook de nieuwste all weather kussens, van textileen, maar ook van Sunbrella. Wat te denken van de LIFE Outdoor Living Block lounge set, of de recycled old teak tafel LIFE Corona? Deze schitterende collectie bekijk je in onze shop-in-shop in onze winkel te Sittard. LIFE tuinmeubelen moet je gezien en beleefd hebben.

Mooi, mooier, mooist, dat is waar het om gaat bij LIFE Outdoor Living. Maar hierbij wordt het zitcomfort niet vergeten. Een robuuste vulling zorgt voor een stevige zit voor gegarandeerd jarenlang plezier. De rugkussens zijn zachter uitgevoerd, waardoor het comfort gewaarborgd wordt. De kussens zijn vaak in meerdere kleuren mogelijk, waardoor je gemakkelijk een eigen touch aan je set kunt geven.

Kwaliteit, duurzaamheid, trendy, zijn zomaar enkele voorbeelden welke je met een LIFE Outdoor Living tuinmeubel in je tuin haalt. Bekijk onze collectie!