Top 10 tuinstoelen
10 juli 2019
Top 10 tuinstoelen

In dit blog geven we je de top 10 tuinstoelen van Spork. Tuinstoelen met een hoogwaardig zitcomfort, outlet tuinstoelen met een scherp prijskaartje en hoogwaardige design tuinstoelen die een waardige toevoeging zijn aan je tuin.

Top 10 best verkochte tuinstoelen van Spork

  1. 4SO Taste Elba diningstoel
  2. 4SO Taste Bo diningstoel
  3. 4SO Taste Bari diningstoel
  4. 4 Generations Luna tuinstoel
  5. LIFE Caribean verstelbare tuinstoel
  6. LIFE Caribean tuinstoel
  7. Hartman Sophie tuinstoel
  8. LIFE Primavera stoel
  9. 4 Generations Barcelona diningstoel
  10. 4 Generations Bonaire diningstoel

Bekijk de top 10 tuinstoelen direct in onze webshop

4 Seasons Taste Elba diningstoel

De 4 Seasons Taste Elba diningstoel is een prachtig ergonomisch gevormde stoel met meegevormd zit- en rugvlak. Het strak gespannen rope maakt de Elba diningstoel extra comfortabel en geeft het design een unieke touch. De Elba diningstoel is compact qua formaat, en daardoor handig in gebruik. Het design van de Elba doet geen concessies aan het heerlijke zitcomfort! De Elba diningstoel heeft een ideale hoogte voor aan een tuintafel. Om de beleving nog helemaal compleet te maken wordt de Elba diningstoel inclusief een dun zitkussen dat het plaatje helemaal compleet maakt. Tenslotte heeft de Elba diningstoel een dun gepoedercoat aluminium open frame met beschermdopjes aan de onderkant. De Elba diningstoel past bij een stoere tuintafel, bijvoorbeeld de Conrad tafel van 4 Seasons. Aan alle kleine details is gedacht bij de Elba tuinstoel.

De Elba diningstoel in het kort

  • Licht van gewicht.
  • Gemakkelijk verplaatsbaar door de hele tuin.
  • Kussenhoezen van de stoelkussens zijn wasbaar.
  • Strak gespannen zitvlak van rope.
  • Prijs: €129,-

4 Seasons Taste Bo diningstoel

De Bo diningstoel is een luxe diningstoel van alle gemakken voorzien. De Bo diningstoel wordt geleverd inclusief dikke zit- en rugkussens. Het dik geworven vlechtwerk over het aluminium frame maakt de Bo een eigentijds model. De diningstoel heeft een halfronde rug met gepoedercoat aluminium frame. Hierdoor weet je dat je kwaliteit in huis haalt. Je kiest voor de Bo dining stoel als je op zoek bent naar een mooie combinatie tussen robuust vlechtwerk en het industriële aluminium. De Bo diningstoel van 4 Seasons is een goed verkochte stoel door het zitcomfort en de stevige constructie. Onderhoud en comfort gaan bij de Bo hand in hand. Uitwasbare all weather kussens en een zithoogte van 48 cm maken de Bo diningstoel tot een must-have.

4 Seasons Bari stapelstoel

De Bari stapelstoel van 4 Seasons is een strakke stapelstoel met textileen zitvlak. De aluminium onderhoudsarme constructie maakt de Bari stapelstoel een top tuinstoel dat zeker in het rijtje thuishoort. De Bari stapelstoel is erg mooi te combineren met een spraystone tuintafel, zoals de Granada tuintafel van 4 Seasons. De meegevormde rugleuning en zitvlak van de Bari stapelstoel maken de tuinstoel nog eens extra comfortabel.

Je koopt de Bari stapelstoel voor een zeer schappelijke prijs. Om het plaatje compleet te maken is zelfs aan kleine beschermdopjes gedacht, voor de onderkant van de stoel. Zo beschadig je je terrastegels niet bij het verschuiven van de stoel!

4 Generations Luna stoel

De Luna tuinstoel van 4 Generations kunnen we samenvatten als een robuuste en zware tuinstoel. Letterlijk en figuurlijk. De aluminium constructie met volledig gevlochten wicker maken de Luna diningstoel een klassiek model. De hoge rug en het authentieke vlechtwerk maken de Luna stoel een perfecte match voor een landelijke tuin of binnenplaats.

Bijzonderheden van de Luna tuinstoel

  • Verstelbare rugleuning door handvat aan de zijkant van de stoel.
  • Dikke veer aan de onderkant van de stoel is kwalitatief hoogwaardig.
  • Kussens zijn 8 uur waterafstotend.

De Luna tuinstoel wordt geleverd inclusief zit- en rugkussens dat kan worden bevestigd over de bovenkant van de stoel. Je stelt de Luna stoel in iedere gewenste stand traploos. Dit maakt de Luna stoel een comfortabele keuze voor buitenmeubilair.

LIFE Outdoor Living Caribean tuinstoel

De LIFE Outdoor Living Caribean tuinstoel is een nette aluminium tuinstoel. Zoals van LIFE Outdoor Living gewend inclusief all weather kussens bevestigd aan de achterkant van de Caribean tuinstoel.

De LIFE Outdoor Living Caribean tuinstoel is verkrijgbaar in een lava en wit uitvoering. De lange armleuningen van de Caribean tuinstoel zorgen voor goede ondersteuning en maken relaxen erg aangenaam.

LIFE Outdoor Living Caribean verstelbare tuinstoel

LIFE Outdoor Living heeft van het type Caribean ook een verstelbare tuinstoel op de markt gebracht. Uniek aan dit model is de hoge rug en is technisch gezien een kopie van de tuinstoel. Een robuuste stoel met wel een vrij forst gewicht door de rugleuning en de verstelbare veer. Zoals van LIFE Outdoor Living gewend is de tuinstoel afgewerkt met all weather materialen en is het uitgerust met Olefin plastic kunststof tuinkussens. Voor extra comfort haal je een Caribean dining hocker/voetenbank in huis en leg je de beentjes heerlijk hoog!

Hartman Sophie tuinstoel

De Hartman Sophie is een geliefde stoel. Als je helemaal met je rug tegen de rugleuning zit een erg comfortabele stoel, anders zou een kussentje niet misstaan. Dit komt door de hardcase gevormde kuip. De Curve-vormige ondersteuning van de Hartman Sophie maakt de stoel comfortabel, ten opzichte van het gebruikte materiaal en lage gewicht van de stoel.

De Sophie tuinstoel heeft ene afwateringssysteem in de kuip, dat zorgt dat geen water blijft liggen, volgens de NEN581 geteste Europese norm. Door het materiaal van de tuinstoel is de Sophie een makkelijk schoon te maken en te houden tuinstoel. In ons assortiment vind je de Hartman Sophie met en zonder leuning.

LIFE Outdoor Living Primavera tuinstoel

De LIFE Outdoor Living Primavera tuinstoel is een brede all weather tuinstoel met strak gespannen textileen. Hierdoor een harder zitcomfort, maar door het halfronde zit- en rugvlak ontbreekt het je aan niets!

Een tuinkussen zorgt in de Primavera tuinstoel voor het ultieme comfort en perfecte design. Door het witte frame van de Primavera heeft het een rustige uitstraling. De Primavera tuinstoel past in stijl mooi bij de uitschuifbare Primavera tuintafel.

4 Generations Barcelona dining stoel

De 4 Generations Barcelona dining stoel is vervaardigd uit vlechtwerk en is uitgerust met dikke kussens. De afgeronde armleuningen voor een geweldig comfort en hoge zitcomfort maakt de Barcelona diningstoel een landelijke tuinstoel met klassiek karakter.  

4 Generations Bonaire dining stoel

De 4 Generations Bonaire dining stoel is een dining stoel met afgevlakte kussens. Het royale formaat van de Bonaire dining stoel maakt het een comfortabele keuze. Daarnaast heeft de Bonaire dining stoel een diep zitvlak en daardoor goede ondersteuning voor je de onderbenen.

De aluminium armleggers van de Bonaire dining stoel zijn breed. Het vlechtwerk in de kleur ice maakt de Bonaire een eigentijds model. Aan de zijkant van de armleggers zit een klein rond knopje, waarmee je de rugleuning van de Bonaire dining stoel kan verstellen. De Bonaire wordt geleverd inclusief zit- en rug kussens.

Wij bieden een groot en gevarieerd aanbod tuinmeubelen. Benieuwd naar onze top 10 loungesets? Bekijk deze ook eens!