Tuinmeubelen voor binnen
7 maart 2017
Tuinmeubelen voor binnen

Kan je tuinmeubelen voor je binneninterieur gebruiken?

‘Tuinmeubelen voor binnen, kan dat?’ ‘Ja, dat kan!’ antwoorden wij dan. Tuinmeubelen vandaag de dag zijn breed inzetbaar en multifunctioneel. Maak kennis met diverse meubelen die zowel buiten in uw tuin schitteren, alsook binnen in uw huis.

In deze blog worden behandeld:

Neem bijvoorbeeld de teak stoelen van 4 Generations. Een universeel uiterlijk, comfortabel en breed inzetbaar. Voor zowel binnen- als buitengebruik! Tuinmeubelen worden vaak binnen gebruikt omdat ze mooier en eleganter zijn dan binnenmeubels. Ook zijn tuinmeubelen vaak een stuk degelijker. Daarom maakt men steeds meer van haar tuinmeubel een universeel (huis)meubel!

Door het multifunctionele karakter van tuinmeubelen kunnen ze tegenwoordig zowel buiten, onder een veranda als ook binnen worden geplaatst. Nu denk je misschien: ‘Tuinmeubelen voor binnen, kan dat?’ En of dit kan! Vergeleken met tientallen jaren geleden zijn tuinmeubelen in een nieuw jasje gestoken. Ze zijn met de tijd meegegaan en te koop in de meest hippe en moderne uitvoeringen. Een zeer groot deel van het assortiment tuinmeubelen van Spork is geschikt voor binnen. Kies voor design meubels of juist de authenticiteit en oude uitstraling.

Unieke hangende stoelen voor binnengebruik

Hanging eggs, oftewel hangende stoelen is een nieuwe hype. Een unieke beleving van zitten en relaxen in je eigen woonkamer én tuin! Ook deze kunnen perfect binnen- en buiten gebruikt worden vanwege hun speelse design en nieuwe concept. In ons assortiment hebben wij ook diverse hanging eggs!

  • Hanging eggs zijn bekend van tv!
  • Relaxen doe je als nooit te voren
  • Hanging eggs zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en kleuren
  • Door het ergonomische en unieke design zit hij altijd lekker!

Ontspan in je eigen tuin, op uw balkon of zelfs in uw woon- of slaapkamer in deze hang stoel, of schommel stoel. Heerlijk wegdromen voor jong en oud, waan je in een andere wereld met uw ogen dicht, licht schommelend in deze schommelstoel.

Door de meegeleverde veer en ketting is deze stoel op elke gewenste hoogte in te hangen. Dus geschikt voor jong en oud, groot of klein.

Lounge- en diningstoelen voor binnen

In principe kan elke tuinstoel binnen of buiten gezet worden. In de woonkamer, tuin of serre. Dit is eerder puur een smaakkwestie dan de vraag of het mogelijk is. Veel verkocht voor binnengebruik is bijvoorbeeld de Passion stoel van LIFE. Of de Avance stapelstoel. Of neem de Antas diningstoel! Elegant, een erg mooi design en perfect voor binnen en buiten!

Snurken? Ook snuren, achteroverliggen en dutten gaat heel gemakkelijk met iets dat de benaming ‘buitenmeubel’ heeft gekregen! Plaats de hanging egg of lekkere loungebank ruimtelijk in je woonkamer of in je vertrek en laat het dienen waar het voor is: jouw luxemeubel om te relaxen! Samen of alleen, het past allemaal perfect. In onze showroom in Sittard laten wij de mogelijkheden graag aan je zien.

Gebruik jij je tuinmeubelen ook binnen? Laat het ons weten via Facebook of stuur een foto van jouw woonkamer waarin je tuinmeubelen gebruikt naar info@spork.nl.