Top 10 loungesets

Top 10 loungesets
15 juni 2019
Top 10 loungesets

Als we het hebben over loungesets die je gezien móet hebben, voordat je daadwerkelijk in het tuinmeubelenlandschap rond gaat neuzen, hebben wij 10 verschillende toppers voor je op een rijtje gezet. Maak kennis met prachtige loungesets van 4 GenerationsLIFE Outdoor Living en Exotan Triniti.

1: Robuustheid van de Exotan Triniti La Vida loungeset

De Exotan Triniti La Vida loungeset is een trendsetter in 2018. Hout in combinatie met aluminium is een geliefde combinatie en terechte keuze. Hout zorgt voor een luxueuze uitstraling en het aluminium voor de strakke en tijdloze afwerking.

De Exotan Triniti La Vida is gemaakt van prachtig eucalyptushout. De kussens zijn perfect voor buitengebruik, echter dienen bij regen te worden opgeborgen, maar toch bieden ze een heerlijk zitcomfort, doordat ze vervaardigd zijn uit spunpoly. De Exotan Triniti La Vida loungeset biedt ruim plaatst voor 4 personen. Een groot pluspunt van de La Vida loungeset is de diepe zit.

De zomer staat voor ontspannen dagen in de buitenlucht, heerlijk genieten op een kwalitatieve loungeset met luxe uitstraling? De Exotan Triniti La Vida loungeset is een compacte oplossing voor heerlijk en comfortabel loungen!

2: LIFE Nevada loungeset

Ten opzichte van de La Vida loungeset is de Nevada loungeset net een beetje anders. De constructie van de Nevada loungeset is volledig aluminium en is royaler en breder opgesteld. Daarnaast heeft LIFE bij de Nevada set er bewust voor gekozen gebruik te maken van all weather materialen. Het tafelblad bij de Nevada loungeset is dik (maar liefst 8 cm). De kussens van de Nevada hebben een waterdichte binnenhoes. De buitenhoes is vervaardigd uit textileen wat weerbestendig is.

Kijken we naar het complete plaatje, dan is de LIFE Nevada loungeset een royale en grote loungeset. De Nevada valt op, door de grote vormen, dikke kussens en de dikte van het tafelblad.

3: Tokyo loungeset van 4 Generations

De Tokyo loungeset is een loungeset welke ruim plaats biedt voor 4 personen, maar ook zeker is geschikt voor heerlijk loungen met 6 personen. De Tokyo loungeset heeft een diepe zit met comfortabele zachte zit- en rugkussens en deze zijn 6-8 uur waterafstotend! Dit is ook iets dat je meteen merkt bij het proefzitten. De Tokyo heeft een ontzettend comfortabele zit, met een diepe zitdiepte. In tegenstelling tot de zithoogte, van maar 45 cm. De combinatie tussen deze twee, zorgt voor comfortabele luxe.

De kussens van de Tokyo loungeset lopen niet volledig door. Hierdoor blijft er aan weerszijden van de loungeset een kleine ruimte over. Op dit soort van 'plateau' kan je een glas drinken neerzetten of andere kleine spullen.

Het frame van de Tokyo loungeset is vervaardigd uit prachtig geweven vlechtwerk. Een groot pluspunt van de Tokyo loungeset is dat hij wordt geleverd inclusief grote hocker/tafel, welke je kan gebruiken als voetenbankje of tafel (gebruik dan een dienblad voor extra stabiliteit)! De loungeset in zijn geheel heeft een afmeting van 260 x 260 cm.

4: Nebraska lounge/dining set van 4 Generations

De Nebraska lounge/dining set is een mooi voorbeeld van een royale lounge/dining set tegen een hele scherpe prijs. Deze lounge/dining set biedt plaats voor 6-8 personen, wanneer u nog gebruik maakt van de 2 hockers welke erbij worden geleverd.

De bank heeft een hogere zit, waardoor je op een goede hoogte aan de Nebraska diningtafel zit. De Nebraska lounge/dining set heeft een prima zit, wanneer u naar achteren leunt tegen de rugleuning van de loungebank. Een pluspunt van de loungebank zijn de waterafstotende kussens (6-8 uur).

5: Melnor hoekset van 4 Generations in white/grey

De Melnor hoekset is een klassiek model loungeset. Met het kwalitatieve vlechtwerk en weerbestendige frame en kussens is de Melnor hoekset een allround oplossing.

De Melnor hoekset is vervaardigd uit het halfmoon white new grey kwaliteitsvlechtwerk. Een groot voordeel van de Melnor hoekset zijn de goed gevulde kussens, wat zorgt voor optimaal comfort. Goed te combineren met de Melnor loungeset is een hocker, welke je vervolgens kunt gebruiken als voetenbankje of als tafel (als je een dienblad gebruikt). Pluspunt is dat de kussens comfortabel gevormd zijn, en 6-8 uur waterafstotend.

6: Kettler Palma lounge/dining set

Een van de eerste dingen die opvalt bij de lounge/dining set Palma van Kettler, is het dikke tafelblad van de lounge/dining set en de dikke vlechtwerk onderkant van de dining tafel. Dit heeft als nadeel, dat je niet met je benen over elkaar op de loungebank kan zitten, aan de loungetafel.

Een groot voordeel van de Kettler Palma loungeset is dat hij 7-delig oftewel modulair zelf samen te stellen is en dat je hem dus op verschillende manieren kan inrichten. Het tafelblad van de Kettler Palma is gemaakt van een weerbestendig materiaal dat erg glad aanvoelt. Doordat er gemakkelijk hockers aan de loungetafel gezet kunnen worden, creëer je gemakkelijk extra zitplaatsen.

De Kettler Palma lounge/dining set heeft een hogere rug en dikke maar comfortabele kussens. Op de tweede verdieping van onze megastore te Sittard is de Kettler Palma.

7: LIFE Passion cream all weather loungeset

De LIFE Passion cream all weather loungeset is een kwalitatieve en royale loungeset met geheel weerbestendige kussens. Deze loungeset is degelijk en heeft een diepe maar lage zit. Een prachtige eyecatcher voor in uw tuin en van de beste kwaliteit. De Passion loungeset is strak afgewerkt, dat betekent, strakke lijnen, strakke vormen.

De Passion loungeset biedt plek voor maar liefst 7 personen. Bij de samenstelling van de Passion loungeset is bewust gekeken naar de duurzaamheid van de gebruikte materialen. Materialen zoals gerecycled teakhout, aluminium en HPL verweren niet en zorgen voor jarenlang plezier. De all weather kussens zorgen voor een optimaal gebruiksgemak!

8: SUNS Memphis loungeset

Deze mooie loungeset heft 6-8 uur waterafstotende kussens. Een nieuwkomer in de collectie loungesets van SUNS, maar niets doet minder vermoeden. De Memphis loungeset is een kwalitatieve loungeset, elegant en stoer afgewerkt. Door de teakhouten accenten en het aluminium frame is het plaatje compleet. Met 5 royale zitplekken en comfortabele kussens is de SUNS Memphis loungeset een compacte en mooie loungeset. Nog een groot vooordeel, is dat de lounge/dining tafel in hoogte te verstellen is, en hierdoor multifunctioneel inzetbaar!

9: Exotan Sicilie loungeset

Kijken we naar de Exotan Sicilie loungeset, dan zien we een typische loungeset dat past bij het merk. Exotan maakt gebruik van een fast dry foam in haar loungesets. Hierdoor zijn ze volledig weerbestendig. Exotan doet geen consessies. Dit betekent: optimaal comfort, dikke kussens en weerbestendige en onderhoudsvriendelijke materialen.

10: LIFE Block alu/wit all weather loungeset

De Block loungeset van LIFE is royaal en kwalitatief. Doordat deze uit modulaire elementen bestaat, is de loungeset in principe volledig zelf samen te stellen. Met de Block loungeset ervaar je het ultieme loungegevoel. Dit komt door de diepere zit en het open en moderne ontwerp.

Voordelen LIFE Block loungeset

  • Licht van gewicht
  • Onderhoudsvrij
  • Verkrijgbaar in twee afmetingen
  • Tafelbladen mogelijk in de materialen: teak, glas, spraystone en keramiek
  • Als uitbreiding op de Block lounge is de Block picknickset verkrijgbaar. Een tafel met twee tuinbanken met een fraai vormgegeven onderstel.
  • Daarnaast is er een tuinbank met rugleuning verkrijgbaar.

Technische details over de Block loungeset

  • De Block loungeset is verkrijgbaar in 3 framekleuren: wit, lava en robuust teak.
  • Betreft all weather kussens heb je de keuze uit de volgende kleuren: taupe, carbon, muisgrijs, khaki, mintgroen en wit.
  • De Sunbrella kussenkleuren zijn: kiezelgrijs, berkbeige en sooty.
  • De tafelbladen van de Concept koffietafels zijn verkrijgbaar in de volgende materialen: grijs teak, keramiek betonlook, muisgrijs spraystone, muisgrijs glas, robuust teak, keramiek ivory, zwart spraystone

Benieuwd naar onze collectie prachtige buitenmeubels? Bezoek onze showroom en overtuig jezelf!